2777
2789
عنوان

جذب دوباره فرد مورد علاقه

2759 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها 

من چند ماهی میشد که با یک آقا پسری من باب کار صحبت میکردم و اون شخص خیلی مشتاق بود برای جور کردن کار پیش خودش برای من و من حس میکردم جذب خودم شده که انقدر برای من داره تلاش می‌کنه و وقت می‌ذاره تو این چند ماه هرروز تقریبا باهام تماس می‌گرفت

بچه ها من خیلی آدم کم اعتماد به نفسیم با این که شرایطم عالیه

وقتی یه آدمی میاد تو زندگیم تقریبا برای نگهداشتنش از جون و دلم مایه میذارم و حتی گاهی بیش از حد محبت میکنم و حالا فهمیدم که اشتباه من اینجاست

خلاصه این بنده خدا یه کاری پیش خودش برام جور کرد اما به دلایلی من نتونستم قرار شد هروقت شد دوباره بهم بگه 

اما چون تو یه شهر دیگست من نتونستم برم یعنی ترسیدم

بعد از اینکه نتونستم برم اونجا این پسره تا الان بهم پیامی نداده در صورتی که اوایل می‌گفت دوست دارم ارتباطمونو ادامه بدیم حتی اگه نیای

منم برای اینکه بهم پیام بده سه چهار بار به بهونه های مختلف بهش پیام دادم ولی فایده ای نداشت

بچه ها وااااقعا جدی میگم خیلی بهم توجه میکرد به طرز عجیبی یعنی واقعا نمیتونم باور کنم که احساسی نداره

حالا نمی‌دونم چیکار کنم بچه ها من خیلی ازش خوشم اومده از شخصیتش

حالا بچه ها دوتا سوال دارم

یکی اینکه به نظرتون چیکار کنم دلم میخواد ارتباطشو باهام ادامه بده؟

یه سوال دیگمم به نظرتون هرزمان دوباره تونست کار پیش خودش برام درست کنه برم پیشش با اینکه یه شهر دیگس؟رفتنم فقط بخاطر اونه وگرنه من خودم کار دارم

تورو خدا کسایی که تجربه ارتباط با پسرها رو داشتن و موفق بودن جواب بدن 

مرسی بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس خوبی ب پسره ندارم 😐

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
چجوری؟!

وقتی‌که‌خونه‌ساکت‌شد‌اخر‌شب‌یا‌نزدیک‌صبح 

موقعی‌که‌مطمئن‌باشی‌طرفت‌خوابه 

اون‌طرفو‌توذهنت‌داشته‌باش‌قیافشو 

چشماتوببند‌شروع‌کن‌ازعدد100برعکس‌بشمار 

تا‌عدد1‌،اینجا‌تودیگه‌وارد‌حالت‌الفا‌شدی 

حس‌کن‌اون‌طرف‌این‌جلوت‌نشسته‌ 

هرچی‌دوست‌داری‌بهش‌بگو‌هرچیییی 

اون‌طرف‌نباید‌به‌هیچ‌وجه‌ازذهنت‌یه‌لحظه 

پاک‌بشه‌اگرشد‌یه‌عکسشو‌نگاه‌کن‌ 

دوباره‌سریع‌چشماتو‌ببند

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

به نظرم خودتو بی تفاوت نشون بده و اعتماد به نفست رو بالا ببر سعی کن برای طرف مقابلت مثل یک کتاب بسته و نخونده باشی تا جذبت بشه اصولا آقایون کمتر جذب خانمهای دردسترس میشن 

یعنی چی تلپاتی عزیزم؟

وقتی‌که‌خونه‌ساکت‌شد‌اخر‌شب‌یا‌نزدیک‌صبح 

موقعی‌که‌مطمئن‌باشی‌طرفت‌خوابه 

اون‌طرفو‌توذهنت‌داشته‌باش‌قیافشو 

چشماتوببند‌شروع‌کن‌ازعدد100برعکس‌بشمار 

تا‌عدد1‌،اینجا‌تودیگه‌وارد‌حالت‌الفا‌شدی 

حس‌کن‌اون‌طرف‌این‌جلوت‌نشسته‌ 

هرچی‌دوست‌داری‌بهش‌بگو‌هرچیییی 

اون‌طرف‌نباید‌به‌هیچ‌وجه‌ازذهنت‌یه‌لحظه 

پاک‌بشه‌اگرشد‌یه‌عکسشو‌نگاه‌کن‌ 

دوباره‌سریع‌چشماتو‌ببند

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
اسی تجربم میگه پسره سرش جایی گرمه یا با شخص یا با کار

عزیزدلم کسی تو زندگیش نیست اینو مطمئنم فقط من بودم ولی خب کارش که خیلی خیلی زیاده ولی قبلاً هم کارش زیاد بود این دلیل نمیشه که بهم پیام نده 

احساس میکنم زیادی بهش توجه کردم فهمیده ازش خوشم اومده اما نمی‌دونم میشه درستش کرد یا نه

واقعا؟؟؟؟خیلی راجبش خوندم اما انقدر نا امیدم از برگشتنش که دست و دلم نمیره تا میام انجام بدم میگم ...

من‌واسه‌جنس‌مخالف‌نه‌واسه‌دوستم 

که‌بهم‌تهمت‌زده‌بود‌اینجوری‌کردم‌گفتم‌باید 

به‌من‌زنگ‌بزنی‌بگی‌بریم‌یه‌جایی‌که‌همه‌باشن 

ازم‌عذرخواهی‌کنی‌ 

هنوزیک‌ساعت‌نگذشته‌بود،درکمال‌ناباوری‌زنگ‌زد 

وهرچی‌گفته‌بودم‌بهش‌گفت‌بهم

سلام عزیزم 

مردها ۹۹٪ اولش همین کارو می کنن، تا بتونن مخ دختر رو بزنن، بعد که بدست آوردن ، بطرز وحشتناک و نا جونمردانه، ولش می کنن

برای خودم بارها پیش اومده 

مردهایی که هرگز منو ندیدن، در تماس تلفنی جوری زبون می ریزن و ادعای عشق می کنن که مغزم سوت می کشه، حتی میگن منو برای آینده انتخاب کردن، یا میگن من همونی هستم که میخوان...

یکی دوبار گول خوردم و تا عاشق شدم ولم کردن.

حالا یاد گرفتم هر چی مرد زبون بازتر و بی دلیل ادعای عاشقی می کنه عوضی تر و کثیف تره

تو هم آگاه باش، اگر طرف هرگز تو رو ندیده و حتی تو رو نمی شناسه ولی عجيب و غريب ادعای عاشقی و توجه و محبت می کنه بدون که با یک شیاد طرف هستی، دروغگو و شیاد

2790
2778
2791
2779
2792