2777
2789
عنوان

بچه شیرخوار

68 بازدید | 17 پست

دارید و مجبورید شب تا صبح خیلی بیدار شید چیجوی مدیریت میکنید صبح بتونید زود مثلا 10بیدار شید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به سختی.گاهی از کمبود خوب تا مرز بیهوشی میرم.ولی چاره ای نیست.بزرگ نیشن بهتر میشه

بچه ام هشت ماهش تمومه ساعت خاصی میخوابه اما چون خیلیییی بیدار میشه من اصلا نمیتونم بخوابم تا لنگ ظهر خوابم میاد بازهم کمبود خواب دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بزرگ بشه بهتر میشه 

خوابش تنظیمه ها اما خیلییی بیدار میشه

بچه ام هشت ماهش تمومه ساعت خاصی میخوابه اما چون خیلیییی بیدار میشه من اصلا نمیتونم بخوابم تا لنگ ظهر ...

عزیزم شرایط شما که خیلی خوبه من گاهی شبانه روز ۳ ساعت نمیتونستم بخوابم 

عزیزم شرایط شما که خیلی خوبه من گاهی شبانه روز ۳ ساعت نمیتونستم بخوابم 

واقعا؟؟؟؟ من خیلی بیدار میشه برا همین طول روز همش خوابم میاد

خوب همینه دیگه  پسر منم تا صبح چند بار بیدار میشه ۱۵ ماهشه

15ماهه هم شیر شب میخواد ،،، چه سخت من میخواستم یک سالع اتاقش جدا کنم 

خوب همینه دیگه  پسر منم تا صبح چند بار بیدار میشه ۱۵ ماهشه

حالا فکر میکتم تا دوسالگی نشه

بهتر میشه شبها شامش رو دیرتر بده سیر باشه وقتی میخوابه

میدم ولی سینه میخواد تو دهنش باشع

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز