2777
2789

دارم قورمه سبزی درست میکنم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچی دراز کشیدم ۳ ساعته نخود سبز گذاشتم نمیپزه🤧

سه سااااعت؟؟؟چرا نمیپزه 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
سه سااااعت؟؟؟چرا نمیپزه 

نمیدونم چند ساعته میپزه؟یبار تو سوپ ریختم دوساعته نپخت الان سه ساعته رو گازه هنوز نپخته که نرم بشه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
نمیدونم چند ساعته میپزه؟یبار تو سوپ ریختم دوساعته نپخت الان سه ساعته رو گازه هنوز نپخته که نرم بشه

نخود تو ابگوشتم سه ساعته میپزه....به نظرم مشکلی برا پیش اومده😀😀😀

نخود تو ابگوشتم سه ساعته میپزه....به نظرم مشکلی برا پیش اومده😀😀😀

نه بابا کجا سه ساعته میپزه🙄🙄من نخود سبز گذاشتم الان ۴ ساعت طول کشید بپزه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...