2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 48 پست
به خدا صد بار به خواهرم میگم گوش میکنه

خوب خداهم هرچی بخوادنمیده میگه بره دعانویسهاحل کنه دعانویس همسایه داشتیم خودش بامافامیل بودومسخره میکردومیگفت پخمه ان ولی میان ازم میخوان منم ازخدامه پول بگیرم و....میگفت چراماخودمون مشکل داریم ی کاری کنیمکه مشکل و...نداشته باشیم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بعد جالبش اینجاعه‌ همین پسری که من عاشقشم‌ از فامیلای خواهرمه و از خواهرم پرسیدن که چند سالمه و ...

خیلی هم دارن با خواهرم صمیمی میشن و دامادمونم‌ خیلی از من پیش پسره تعریف میکنه پارسال منو به یه سید سپرده بود که اینو جور کنه بعد اونم گفته یک سال میکشه حالا یک سال شده اینم میگه اون کرده منم موندنم وسط به خدا میگم من نمیخوام با دعا نویس و اینا خودت درست کنی خوبه به خواهرمم میگم همیشه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ختم هاروانجام بده مخصوصاحدیث کساوحق شناس حتماردخورنداره حق شناس اگه نده ی نشونه ای چیزی میفرسته ...

من میخوام حق شناس بگیرم اما میگن پریود که بشی یا باید نایب بگیری که من کسیو ندارم یا باطل میشه 😔😔😔😔

منم همینو میگم والا

خدا نیستن ولی بعضیا میتونن بگن دیدم ک میگم

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
خدا نیستن ولی بعضیا میتونن بگن دیدم ک میگم

چی یعنی میگن یعنی گفته به صلاح نیست راسته؟

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
چی یعنی میگن یعنی گفته به سلاح نیست راسته؟

ن ک بصلاح نیست نمیدونم ولی اینا ک میگن ستارهاتون باهم جفته میشه یا نمیشه

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
ن ک بصلاح نیست نمیدونم ولی اینا ک میگن ستارهاتون باهم جفته میشه یا نمیشه

اهان نمیدونم والا ولی بد جور به دلم افتاده که میشه 

اهان نمیدونم والا ولی بد جور به دلم افتاده که میشه 

انشالله ک بشه عزیزم ولی با دعا نویس این چیزا این کار نکن 

انشالله ک بشه عزیزم ولی با دعا نویس این چیزا این کار نکن 

ممنون انشالله شما هم حاجت روا بشید🌸💗 نه اصلا 🤚🏻

ممنون انشالله شما هم حاجت روا بشید🌸💗 نه اصلا 🤚🏻

عجله نکن وزیاد خود نمایی نکن ،میاد خواستگاریت تحمل کن وصبر 

والا اصلا زیاد خود نمایی هم نمیکنم شما حس تون خوبه به این قضیه؟

عزیزم هیچوقت دنبال دعا ودعانویس نباشید چون تو زندگی آدم گره میوفته.بسپار به خدا اگه قسمت باشه بهش میرسی اگرنه آدم بهتری سرراهت میزاره.پس اصرار نکن.آشفته هم نشو .ان شاالله خدا ارزوی دلت برآورده به خیر کنه