2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 48 پست
ختم برای بهم رسیدن دونفر این خوبه ان شاءالله بهم برسین🤲🤲

همیشه به خدا توکل کن پیش سید و....نرو

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  
از کجا میدونی ؟

نمیدونم ی لحظه ب فکراین خطورکردنوشتم مگه دعانویس هاخداهستن هرچی میگن دروغه سربچه دارشدن دوجارفتم هرکی ی جی گفت ولی من دعانخواستم وکارهایی که خودم بلدبودم انجام دادم باخداباش وخودت باخدای خودحرف بزن 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میرسی 

من بهش میرسم؟؟؟

برام ی صلوات میفرستین با کسی ک دوسش دارمو چند سال ب پاش نشستم ازدواج کنم؟؟ تنها مشکل زندگیم همینه دعا کنین برام حل بشه بهش برسم خیلی فکرم روحم خستس داغون شدم
یعنی دختر های جامعه ما در قرن ۲۱ این تفکرات رمال و دعانویس رو دارن  چی بر سرمون اومده  ...

😂اخه منم به خواهرم میگم گوش نمیکنه؟ من خودم میترسم از دعا نویس میگم اگه باطل بشه امشب بهم میریزه‌ ولی میخوام خودم بخونم قرآنی باشه که خدا خودش گفته

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
توروخدااعتمادنکن مگه خدان اینا‌..توکل کن وتلاش کن وبسپاربخدا ایشالا میشه...چطوربه صلاح نیست اماباپول ...

والا منم به خواهرم میگم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
باشه عزیزم هرجانیازشد معرفیت میکنن

وایییی نمیدونی بااین پیامتون چقدرخوشحالم کردین ودلم وشادکردین همین که پیام روحیه بخش گذاشتین خیلی ممنون واقعانیازدارم وگرنه همینجوری میخوندم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
نمیدونم ی لحظه ب فکراین خطورکردنوشتم مگه دعانویس هاخداهستن هرچی میگن دروغه سربچه دارشدن دوجارفتم هرک ...

به خدا صد بار به خواهرم میگم گوش میکنه

اولاکه همین که پول میگیره بخت وچسبونه و...یعنی کلاه براره وازخداو...توحرفهاش استفاده میکنه!یعنی چی !به صلاحت نیست امااین مردک باپول ،صلاح و...میتونه تغییربده!😐😐

بعدامکان داره بهش برسی وامکان داره بهش نرسی!به یک اندازه احتمالش هست!اگرهم نرسیدی به صلاحتونبوده

وربطی به حرفهای اون اقانداره

اولابرای خواسته ات ،ببین مانعهاچی هستن  وچقدرمنطقی هستن!درصدرفعش بربیا واگرنشدشایداصلاازدواج نکردن به نفعت باشه وخودت خبرنداری

خودتون خوندین؟

بله خودم چون پولی و...ندارم وکارم هم اینه هرکسی خواست انجام میدم

بعد من خوندم که ختم بسم الله الرحمن الرحیم هم مرجبه‌ خوبه بخونم مدتشم ۴۰ روزه؟

من بهش میرسم؟؟؟

عزیزم انشالله انشالله 

اولاکه همین که پول میگیره بخت وچسبونه و...یعنی کلاه براره وازخداو...توحرفهاش استفاده میکنه!یعنی چی ! ...

به خدا من خودم نماز می خونم به اینطور چیزا هم اعتقادی ندارم یه خواهرم چقدر گفتم گوش نمیکنه؟ که