برا من نامزدم عرق خور تیریه ، هر چقدرررر میگم درست نمیشه
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی عزیزم خیلی سخته ازمنم تریاک وشیره میکشه ناس هم میندازه دیگه داره حالم ازش بهم میخوره
نمیدونم تو این وضیت ازدواجم صلاحه یا نه ، یا اینکه درست بشو هست ، دیشب رفتیم مهمونی انقدر خجالت کشیدم بد مست کرده بود ، به حال خودم متاسف شدم
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
نه اصلا اصلا عروسیتو نگیر اول بزاره کنار بعد ازدواج کن کاش منم همون تودوران نامزدی میفهمیدم کارم ب ا ...
انقدر ناراحتم ، اخه علاقه هم بوجود اومده بینمون ، خیلی تصمیم سختیه ، ببخشید میپرسما فقط مشکلشون اعتیاده خانوم باز یا عصبی و چیزای دیگه نیستن