2789
[QUOTE=190542536]همون طلاق بگیری بهتره چون ترک بکن نیست، سخته ترک اعتیاد. اون اگه میهواست ترک کنه که ...

حالا تو بگو شاید ترسید و براش مهم بود...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه چشم ولی میدونم از خداشه ک منو طلاق بده بره زن بگیره اخه خیلی بچه دوست داره

اگه مطمئنی میره زن بگیره طلاق بگیری بهتره واست.اما اون باید بره اقدام کنه تو نری

فدات گلم ب نظرم بترسونش  ی چند روز ولش کن برو خونه بابات ببین اصلا پیگیرت میشه

تابحال چنبار رفتم یبار ۱ماه خونه بابام بودم اومد دنبالم یبارمدوهفته اومد ک غلط کردم ویه اشتباهی کردم وازین حرفای چرت وپرت وادم نشده هنوز الا۶سال ونیمه دارم باهاش زندگی میکنم ولی ازنظر روحی داغونم کرده کاراش

اگه مطمئنی میره زن بگیره طلاق بگیری بهتره واست.اما اون باید بره اقدام کنه تو نری

اره مطمعنم یبار خودم پیامای ک خواستگاری کرده بود طرفو تو گوشیش دیدم یبارم  داداش دختره گفت شوهرت خواهرمو خاستگاری کرده

اره مطمعنم یبار خودم پیامای ک خواستگاری کرده بود طرفو تو گوشیش دیدم یبارم  داداش دختره گفت شوهر ...

خاکتوسرش آشغالش.پس طلاقتو بگیر

خاکتوسرش آشغالش.پس طلاقتو بگیر

اره واقعا متنفر شدم ازش متنفرم فقط بخاطر بابامه ک دارم زندگی میکنم دوست ندارم ازدستم ناراحت بشه همینجوریشم میگه همه غموغصش منم میخوام با دلیل برم جدابشم دلش نشکنه

اره واقعا متنفر شدم ازش متنفرم فقط بخاطر بابامه ک دارم زندگی میکنم دوست ندارم ازدستم ناراحت بشه همین ...

خدا کمکت کنه ان شاءالله. 

اره مطمعنم یبار خودم پیامای ک خواستگاری کرده بود طرفو تو گوشیش دیدم یبارم  داداش دختره گفت شوهر ...

وای 

چجور تحملی داری توووو🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

مرتیکه ی کثیف 

من جای تو بودم 

طرفو جر میدادم