2777
2789

روزی ۵۰۰ نفر رو فالو کن .. ممکنه ۳۰۰ تفر فالوت کنن ... بعد اون ۵۰۰ نفرو اتفالو کن😐🤣

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تب بزن 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
روزی ۵۰۰ نفر رو فالو کن .. ممکنه ۳۰۰ تفر فالوت کنن ... بعد اون ۵۰۰ نفرو اتفالو کن😐🤣

خیلی کار رومخیه🙄😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

عزیزم اول از همه که پطج های مشابه پیج خودتو فالوو می کنی

مسلا اگر پیجت زیبایی و میکاپه تک تک پیج های بیوتی بلاگرها رو فالوو می کنی

بعد باید هشتگ های مربوط به هر پستت رو خوب انتخاب کنی مثلا پست عاشقانه هشتگ می زنی: عاشقانه# عشق# کلیپ_عاشقانه# ژست_دونفره#  

بعد تجربه ی خودم میگه که از همین اول یه هشتگ انتخا کن که فقط مربوط به خودت باشه چون مخاطب شاید ایدی پیجت رو فراموش کنه اما هشتگ خودت رو نه 

مثلا برن#زیبایی_با_نیلوفر یا یه همچین چیزی که متناسب با پیجت باشه 

هر روز استوری بزار 

یک روز استوری نزاشتن یعنی اقلا ۱۵ نفر آنفالوو کردن 

گاهی هم از هشتگ خودت تو استوری هات بزار تا تو ذهن مخاطب بمونه هشتگت

خیلی کار رومخیه🙄😂

😁😁😁

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
یعنی چی؟ 

یعنی مثلا تو برای پیجت یه بنر تبلیغی درست میکنی 

بعد با ادمین یه پیج دیگه هماهنگ میکنید که تو بنر اونو بزاری تو پیچت که براش تبلیغ بشه 

اونم بنر تورو می زاره  تو پیج خودش و فالوورات می ره بالا😁