2777
2789
عنوان

جاری😤😤

467 بازدید | 24 پست

من و یکی از جاری هام تو یه ساختمونیم چند شب پیش دیدیم جاریم خونه نیست درشونو دارن محکم میزنن شوهر رفت دم در دید اون یکی جاریم هستش میخوان بیان خونه برادرشوهرم هر چقدر بهش گفت حالا که اونا نیستن بیاید خونه ما نیومدن تو خیابون منتظر وایسادن زنگ زدن به جاریم که اره ما دم درتونیم کجایید اونم گفته بود منتظر بمونید بیایم بعد که اومدن خونه ما میخواستیم بریم بیرون دیدم در واحد جاریم بازه اون یکی جاریم نشسته روبه روی در البته زیر چشمی نگاه کردم سلام هم ندادم رد شدم رفتم حالا نمیدونم اون منو دیده یا نه شوهرم گلایشون رو به مادرشوهرم گفت اونم گفت چون شما خونه اونا نمیرید اونا هم نمیان منم گفتم من از وقتی عروستون شدم کدوم عروستون رفته خونه اونیکی به جز این دوتا که جیجی باجی هستن حالا خلاصه شب خونه مادرشوهرم رفته بودیم اون جاریم زنگ زد که داریم میایم اونجا تا از مادرشوهرم شنید منم اونجام گفت بعدا میایم حالا اگه ببینمش چه رفتاری باهاش داشته باشم؟

دوس نداره باهاتون رفت امد کنه ب هر دلیلی عزیزم. این دیگه گله و شکایت نداره ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به یک ورت ببگیرش 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

فقط مودب باش و در عین مودب بودن خودتو بالا حفظ کن واقعاااااااا فقط سعی کن رابطتت تحت هر شرایطی با مادرشوهرت خوب باشه خواهی دید که هم اونا آتیش میگیرم هم خانواده شوهرت پشتته

من اگر خوبم وگر بد تو برو خود راباش😊

هیچی دوست نداره زور که نیست، خیلی عادی ی سلام بنداز یه احوال پرسی ماستکی بعدشم دیگه نه تو بحثاش شرکت کن نه حتی بهش نگاه کن انگار آدمی وجود نداره ولی خودت رو بد هم نشون نده

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

هیچی سلام خشک وخالی منم خونه جاریم نمیرم کوجیکه اصلا 

خیلیم پیغام ب مادرشوهرعفریتم ک نمیان منم گفتم وقتی یاد نمیخای بگیری دروغ وتهمت پیش اون جاریم درموردم نزنی نمیام شوهرمم خداروشکرموافقه الانم رفتنمو ب خونه بزرگه هم محدود کردم اینجور ک اسی میگی جتریات مث این دوتاعجوزه ای ک من دارم هست فقظ محدود کن ونرو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اونا دوست دارن باهم ارتباط داشته باشن و دوست ندارن با بقیه ارتباط داشته باشن زوری که نیست چون تو ۱ ساختمونید دلیل نمیشه توقع داشته باشید 

گله و شکایت هم کار مسخره ای بوده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
اونا دوست دارن باهم ارتباط داشته باشن و دوست ندارن با بقیه ارتباط داشته باشن زوری که نیست چون تو ۱ س ...

اخه تو خیابون وایسادن رو به اومدن به خونه من ترجیح دادن مگه من چیکارشون کردم والا من ماهی یه بار هم نمیبینمش