2777
2789
عنوان

انتخاب خوبيه؟

100 بازدید | 18 پست

هميشه دنبال اين بودم كه چیزی که یادمیگیرم به درد بخور باشه و رفتم رشته مهندسی خوندم چون شنیده بودم که میگن علم بدون عمل فایده نداره و فکر نکرده بودم که شخصیت و علایقم چطوره. و ریاضی رو خیلی دوست داشتم و توی مدرسه هم همش میپیچوندم برم واسه المپیاد بخونم ولی تو دانشگاه انقدر با انگیزه نبودم

واقعا رشته ای که دوست دارم یعنی ریاضی محض خیلی کاربردی نیست یعنی فقط کسایی موفقند که ریاضی رو به خاطر خودش دوست دارتد و برای اثبات هاش وقت میذارن 

به نظرتون اگر برای همچین چیزی وقت بذارم عمرم رو هدر دادم؟ به نظرتون خدا دوست نداره؟ 

نمی خوام وقتی مردم اون دنیا بگن عمرم رو خد دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عمرت ب هدر نمیره

منم مهندسی خوندم 

ولی عاشق شیمی بودم امسال تصمیم گرفتم برم دنبال شیمی

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
رشتت تو کشور های دیگه خیلی هم مفیده  ایران جاش نیست، بهت بها نمی‌دن مهاجرت کن :))

مفید رو قبول دارم ولی کلا ریاضی محض با کاربردی خیلی فرق داره یعنی روی موضوعاتی وقت میذاری که شاید هنوز توی صنعت و علوم دیگه کاربردی واسش پیدا نشده باشه یعنی هدفت از حل مساله حی یک مساله واقعی از انسان ها نیست و فقط حل یک مساله ریاضیه

این اشکالی نداره؟ بیهوده نیست ؟

مفید رو قبول دارم ولی کلا ریاضی محض با کاربردی خیلی فرق داره یعنی روی موضوعاتی وقت میذاری که شاید هن ...

نه بیهوده نیست 

ولی حداقل تو کشور های دیگه اسم یه محقق روت می‌ذارن و بهت حقوق می‌دن

به نام خداوند رنگین کمان...
دنبال علایقت برو ، عمر برا علم یاد گرفتن هدر دادن نیس

هر علمی باشه اوکیه؟ یا فقط علم های کاربردی خوبه 

اینکی میگن علم بی عمل خوب نیست چی؟

خیلی واقعا واسم مهمه که وقتم رو توی این دنیا روی چیزی بذارم که به درد اون دنیا بخوره 

به نظرت این علم هم واسه خدا ارزش داره؟

هر علمی باشه اوکیه؟ یا فقط علم های کاربردی خوبه  اینکی میگن علم بی عمل خوب نیست چی؟ خیلی واقع ...

این حرفی که میگی علم بی عمل فایده ندارع هیچی ربطی به علم دنیایی نداره ، اون راجب عالم هاس اونایی که مولوی شدن و قرآن زیر سینه اشونه ولی عمل نمیکنن ، دیگه اینو خود پیامبر هم گفته ز گهواره تا گور دانش بجوی ، اینکه دنبال علایقت بری و چیزی دستگیرت شه کار بزرگیه هیچ نکوهشی نداره

این حرفی که میگی علم بی عمل فایده ندارع هیچی ربطی به علم دنیایی نداره ، اون راجب عالم هاس اونایی که ...

واقعا . ممنونم اخه این مساله خیلی منو سست کرده بود 

این حرفت مث این میمونه که هر کی تحصیل کرده و به جایی نرسیده مستحق مجازاته ، پس کشور ایران همه مدرک لیسنانس به بالا دارن ولی سر کار نیستن این دلیل میشه اون دنیا مجازات شن ؟؟ مگه واقعا دست خودشون بوده که سر کار نشن؟ یا خودشون دلشون خواسته که این همه سگ دو بزنن آخر بشینن خونه؟؟ عالم بی عمل راجب علم دنیایی صدق نمیکنه گلم هیچ ربطی بهش نداره علم دینی اون دنیا به دردت میخوره ولی علم دنیایی فقط در عرصه ی دنیاس و دین اسلام یادگیریه علم رو به هر زن و مردی واجب دونسته هرچی بیشتر یاد بگیری بهتره

الان خود من رشته ای رو خوندم که هیچ علاقه ای بهش نداشتم و سر کار هم نشدم ، به نظرم عمرم هدر رفت چون هم علاقه نداشتم هم به جایی نرسیدم ، درس خوندن تو ایران کلا عمر هدر دادنه ولی اینکه چیزی یاد میگیری چیز بدی نیس 

این حرفت مث این میمونه که هر کی تحصیل کرده و به جایی نرسیده مستحق مجازاته ، پس کشور ایران همه مدرک ل ...

عزیزم میگن خدا گفته اگر زندگی یه جا سخت بود هجرت کنید تو قرآن هم هست 

بعد هم قبول دارم شرایط سخته واسه همه