2777
2789
عنوان

ماما همراه

171 بازدید | 16 پست

من تو شهرستانم واسه زایمانم تو بیمارستان همزمان با من ممکنه فقط دو سه نفر باشن دختر همسایمون گفت ماما همراه نگرفتم ولی دوتا مامای شیفت اونجا بودن سرشونم خلوت بود. با این وجود اونا هر چند. بیکار هم باشن حاضرن مثل مامای همراه ب من رسیدگی کنن یا همون مامای همراه بگیرم؟ 

مامای همراه بگیر شاید موقع زایمان تو سرشان شلوغ باشه و رسیدگی مثل مامای همراه ندارن البته به شرطی ک مامای همراهت خوب باشه

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم منم شهرستانم والا توی تهران مامای همراه با خصوصی ظاهرا فرق داره.

من مامای خصوصی برای سه تا زایمانم داشتم واقعا عالی بود و راضی بودم خدا خیرش بده. اگه نبود من دوتا بچه دومی رو سزارینی صد در صد بودم

دقیقا. اینکه دلسوز باشه خیلی مهمه. بعضیا فقط،بفکر پول هستن

اره بخدا.. 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

من مامام

مامای همراه بگیری بجای همرات فقط کنارت میمونه.

حق زایمان گرفتن و پرونده نویسی ندارن.

اونکارارو مامای شیفت زیر نظر پزشک انکال انجام نیده..مگه اینکه مامای خصوصی عامل بگیری اگه میخوای اون کاراتو انجام بده.

مامای شیفتم چه شما مامای همراه داشتی باشی چه نداشتی باشی وظیفه داره حواسش بهت باشه ومنیجت کنه.

ولی درکل بستگی به بیمارستانی که میری هم داره.واینکه شانست شیفت شلوغ باشه یانه.

وووییی دلم تنگ شد یهو برااون روزا😀

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره بخدا.. 

من ماما خصوصیم خیلی دوست داشتم باور کن دستمزدشم بزور ب کارتش واریز میکردم.

ی ماما هست شهرمون خیلی پولکیه و اصلا مریض مهم نیست براش دوتا خانم بودن رفت بودن پیشش بهشون زیر زبانی داده بود تا دردشون بگیره. اینام بندگان حدا نصف شب حالشون بد شده رفتن مطبش فرستادشون بیمارستان ک کاری از من بر نمیاد. مامام میگه رحم یکیو در اوردن. یکی دیگم سزارین شد با خونریزی شدید

اگه بیمارستان خصوصی باشه عین پروانه دور سرت میچرخن اما اگه دولتی با خودت ببر ماما

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واسه روزای کاریتون؟ 

اوهوم😔😔😞😞

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
با خودم فکر میکنم چ کار ترسناکیه وقتی دارن بچه رو در میارن طرف هم کلی جیغ میزنه🥶خیلی شجاعت میخواد

اره.

اوایلش میترسیدم.نه‌از زایمان، از صدای جیغ چون کلا از صدای بلند حالم بد میشه.قبلا ارام بخش میخوردم.ولی بعد عادت کردم.خیلی حس باحالیه وقتی نی نی رو بدنیا میاریم.لذت بخشه برامون.

حیف تا حرفه ای شدم دیگه‌طرحم تموم شد.

استخدامیم خیلی سخت وکم میگیرن.

برام دعا کن😔😔