2777
2789
عنوان

زنای قدیم

251 بازدید | 25 پست

من نمیدونم چقدر درست فکر میکنم اما به نظرم زنای قدیمی تر قوی تر بودن از لحاظ روحی مثلا من گریه مامانمو نمیدیدم یا اینکه افسرده باشه و کارهای خونش بمونه یا درگیر رفتار دیگران باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرزن بودن برای خودشون😎

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

زنای قدیم بشدت توسری خور بودن خودشونو پذیرفته بودن و به خودشون ب عنوان جنسیت دوم نگاه میکردن که حق دلخوری و حرف اوردن روی حرف همسرشو نو نداسته باشه

البته اکثرا اینجور بودن نه همه

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

من فکر میکنم قوی بودن چون خیلی چیزا رو نمیدونستن.

آگاهی گاهی باعث میشه شکننده تر شی

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من فکر میکنم قوی بودن چون خیلی چیزا رو نمیدونستن. آگاهی گاهی باعث میشه شکننده تر شی

دقیقا همه دردها از دونستنو باز شدن فکرت شروع میشه

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

همشون که این طوری نبودن، مثلن مادر خودم

بعدم گریه نکردن همیشه نشونه‌ی قوی بودن نیست

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

دقیقا همه دردها از دونستنو باز شدن فکرت شروع میشه

👍

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ