2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

336 بازدید | 20 پست

خانما من خیلی ساله که دور ناف و دور سینه م چندتا موی زائد مشکی هست. چندین ماه قبل سونو دادم چون دور چونه م بخاطر شوک استرسی ای که بهم وارد شد، جوشای کیستی زیادی زد. بعدش راکوتان خوردم خوب شدن. الان گاهی یکی دو دونه میزنم. توی سونو دکتر فقط گفت که یه کیست دارم و قرص داد ولی قرصشو نخوردم. چون عوارض قرصو خوندم ترسیدم. پریودام منظمه ولی از وقتی اون راکوتان واسه جوش رو خوردم بجای ۵ روز حدود ۷ روز پریود دارم و چند روز زودتر هم پریود شدم. 

موعد بعدی پریودم واسه ۵-۶ روز دیگه‌س. مدتیه توی نی نی سایت از بس همه میگن تنبلی تخمدان دارن و اینا منم وحشت زده شدم. همه ش استرس میگیرم . مخصوصا اگه نزدیکای پریودم باشه همه‌ش میگم وای خدا اگه پریود نشم چی. ۲۲ سالمه..

ای بابا منم تنبلی تخمدان دارم الان باید 21 این ماه میشدم هنوز نشدم خسته شدم از دکتر رفتن هم 

استارتر راستی سونوگرافی رو به من گفتن روز سوم پریود  تو هم روز سوم رفتی؟؟

عزیزم بجای استرس یه سونو بده یه دکتر برو کیست با تنبلی تخمدان فرق داره ولی به نظرم شما تنبلی نداری به جز مو زائدی که روی سینه و ناف داری که به نظرم میتونه علامت همون وجود کیست باشه و خود استرس یکی از عواملی هستش که باعث تنبلی تخمدان میشه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا منم تنبلی تخمدان دارم الان باید 21 این ماه میشدم هنوز نشدم خسته شدم از دکتر رفتن هم  ا ...

نه من روز چهارم رفتم. وای باید روز سوم بری مثل اینکه. منتهی دکتر زنان به من گفت اشکالی نداره اگه روز سوم نیای. حالا یا بلد نبوده یا هرچی .. 

من تنبلی ندارم، یعنی فعلا که مشخص نشده. خودم میترسم همه ش😭😭😭😭

از چه سنی مشخص میشه تنبلی داری؟ توی سونوی رحم و تخمدانا، اگه تنبلی یا پلی کیستیک داشته باشم مشخصه کاملا؟ امکانش هست چندماه پیش نرمال بودم الان یهو تنبلی بگیرم؟؟

عزیزم بجای استرس یه سونو بده یه دکتر برو کیست با تنبلی تخمدان فرق داره ولی به نظرم شما تنبلی نداری ب ...

موی زائد چندین ساله که دارم. یعنی از وقتی که ۱۵ سالم بود. تا حالا چندین بار سونو  و ازمایش خون دادم برای ازمایشای مختلف ولی هیچوقت تنبلی رو نگفتن. چندماه پیش هم فقط یه کیست داشتم. 😭

نه من روز چهارم رفتم. وای باید روز سوم بری مثل اینکه. منتهی دکتر زنان به من گفت اشکالی نداره اگه روز ...

مشکلی نیس روز 4 هم رفتی عیب نداره 

استرس نگیر من فک میکنم تنبلی تخمدان نداری چون پریودهات میگی منظمه 

سن مشخصی نداره هر زمان ممکنه معلوم شه تنبلی 

من از اول پریودهام نامنظم بود از 16 سالگی 

دعا کن زودی پریود شدم برم سونو ملت از پریود شدن بدشون میاد من ببین دعا میکنم عجب گیری کردمااا 

منم موی زاید دور سینه و چونه دارم

مشکلی نیس روز 4 هم رفتی عیب نداره  استرس نگیر من فک میکنم تنبلی تخمدان نداری چون پریودهات میگی ...

منم قبلا ارزو میکردم کاش پریود نشم از وقتی فهمیدم عوارض پریود نشدن چیه به غلط کردم  افتادم. 

امیدوارم که پریود شی و مشکلت کاملا رفع شه. 

نه من چونه م نداره. هر روز جلو اینه ام عین دیوونه ها همه ش چونه مو نگاه میکنم. بخدا خودم خودمو دیوونه مبکنم اخرش 😑😑😑😑

اگه تنبلی داری حتماحتما ورزش وپیاده روی کن راه وچاره نداره جز رژیم غذایی سالم و ورزش

من pco هستم. گفتن تنبلی داری. هروز پیاده روی کنم خوب میشم  ینی؟ جوش های بدی هم میزنم موی زائد زیاد دارم رو شکم‌و ران هام.