2777
2789
منم همسرم پیشم نیست بیشتر وقتا سر کاره و من تنهام

من همسرم یه شهر دیگه کار میکنه ماهی ۸ روز میاد مرخصی که اونمبعد دو ماه الان رفته شهر خودشون پرستاری مادرش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همون خانمی که مادرشوهرت کرونا گرفته بدحاله؟هنوز بهتر نشده؟خوب الان گرفتاره دیگه طبیعیه بره اونجاولی توحالت عادی کاملا حقته بخوای کنار همسرت باشی

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
شما همون خانمی که مادرشوهرت کرونا گرفته بدحاله؟هنوز بهتر نشده؟خوب الان گرفتاره دیگه طبیعیه بره اونجا

بله خودمم مادرشوهرم خوب شده کامل خداروشکر.اخه من همیشه تنهام فقط این ۱۴ روز نیس که

بله خودمم مادرشوهرم خوب شده کامل خداروشکر.اخه من همیشه تنهام فقط این ۱۴ روز نیس که

اگر بشه شغلشو عوض کنه یا شما بری شهری که ایشون هست ییکم فاصله کمتر میشه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
شغلش حفاری نفته وسط سکوی دریا.کار پیدا نمیشه که.

اوه اوه  سخته خیلی ولی خوب حقوقش خوبه بالاخره چاره چیه زندگی یه جوریه که همیشه یه جاش میلنگه خودتو ناراحت نکن

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اوه اوه  سخته خیلی ولی خوب حقوقش خوبه بالاخره چاره چیه زندگی یه جوریه که همیشه یه جاش میلنگه خو ...

نه بابا استخدام رسمی نیس که.استخدام رسمیا پول خوب میگیرن.خوبم چهعرض کنم عالی.شوهر من کارشناسه ماهی ۶ تومن یه تومنم ایاب ذهاب که ایاب ذهابش نصفشو از حقوقش میده

همسایه پایین ما هم شوهرش یه شهر دیگه سر کاره در ماه پنج روز  میاد خونش ،الان چند ساله اینجوره ،اونم میگه اگه کارشو ول کنه کار پیدا نمی کنه ،در عوض خانمه ماشین در اختیارشه، حقوق هم دست خودش ،همیشه هم اینور و اونوره ،تو هم سعی کن کنار بیای باهاش ،چاره ای نیست

نه بابا استخدام رسمی نیس که.استخدام رسمیا پول خوب میگیرن.خوبم چهعرض کنم عالی.شوهر من کارشناسه ماهی ۶ ...

این که زیاد نیست برای این همه دوری و سختی خوب یعنی تو همین شهر خودتون نمیتونه اینقدر دربیاره والا اسنپ هم بره که دیگه ماهی سه چهارتومن درمیاد اینقدر م دوری نمیکشین 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه