2777
2789

اکثرا مجرد

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متولد اردیبهشت ۸۰ ام 😂😐خودمو به زور بچپونم بینتون؟ ۶ هفته زود تر به دنیا میومدم میشد ۷۹

ولی خوب مجردم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

انقدر بفکر این نباشید ک مجردید سنتون چند شده 

از زندگی لذت ببرید خوش باشید 

باور کنید تو خانواده های ایرانی انقدر بد جا افتاده که همه بلد نیستن از لحظشون لذت ببرن و این زنجیره هم مدام ادامه داره 

تا دانش اموزیم هی فکر دانشگاه رفتنیم دانشگاه میریم فکر شغلیم مجردیم فکر متاهلی ازدواج میکنیم فکر بارداری ...

اینطوری عمرمون تباه میشه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

من 79 ام متاهلم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
خواهرم ۷۹ مجرد من که خودم ۷۵ میگم زوده چه برسه به ۷۹

من شوهرم 75 هس خودم 79🤣

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
عزیزم چه کوچولوییید خوشبخت بشید😍

عزیزمی، مرسی