2777
2789
نمیدونم من زنداداشام ۳تاشون لاغرن .دو تا از جاریامم لاغر بودن همشونم طبیعی زاییدن نسبت ب بقیه فامیل ...

عاها چی بگم ولی من همه کار میکنم طبیعی زایمان نکنم 

جراتشو ندارم 

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم شمام طبیعی زایمان میکنین؟

ممنون بله

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره خودم طبیعی بودم و لاغرم 

درسته ک درد داره ولی همون دردا تا قبل از تولده ..بعد از تولد دیگه دردی نداری ..فقط یکم درد بخیه ک اونم طببعیه ..ولی سزارین دردش چند وقت بعد از زایمان شروع میشه تازه..جاریه من بعد از دوسال هنووووزم کمردردشو داره 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
درسته ک درد داره ولی همون دردا تا قبل از تولده ..بعد از تولد دیگه دردی نداری ..فقط یکم درد بخیه ک او ...

با اپیدورال چطوره؟ درد و کمتر میکنه؟

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩

با اپیدورال چطوره؟ درد و کمتر میکنه؟

اره اپیدورال هم خوبه 

راضی بودی از زایمانت؟

اره عزیزم 

منن فکر میکردم چطور از لگن به این کوچیکی اما زمان زایمان بگن باز میشه و جایجا و سر بچه هم باهاش فیکس میشه چون جمجمه بچه نرمه به راحتی از لگن عبور میکنه 

من ته زایمانم درخواست دارو گردم اپیدورال اما چون ۹ سانت باز بودم برای سرعت کار اسپاینال بهم تزریق کردن که تجربه اش عالی بود راحت زور زدم و زایمان کردم 

اگه میتونی بیمارستانی برو که برات اپیدورال کنن یا اسپاینال 

Silenc says a lot more than you think 🤍
اسپاینال چجوریه گلم ؟

عین همون اپیدورال 

من پرسیدم بهم گفتن همونه فقط سریعتر اثر میکنه برای من که ۹ سانت بودم

من ایران نیستم و زایمان بهترین خاطره عمرم شد

اگر میتونی حتما حتما با اپیدورال زایمان کن ببین دپ ساعت اخر درد مداوم برای همین تحملش سخته تا قبل اون دردا کاملا قابل تحمله منکه ففط با تکنیک تنفس کنترل کردم خیلی زود هم دهنه ام باز شد با اینکه ۳۷ هفته زایمان کردم 

Silenc says a lot more than you think 🤍