برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من زایمان اولم دکتر که معاینه گفت فرم لگنت طوریه نمیتونی طبیعی زایمان کنی، درد زایمان طبیعی رو میکشی ولی سزارین میشی اخر، شانس بیاری که دکتری که وقت زایمان بالا سرت بیاد سریع بفهمه، و خدا رو شکر بدون هیچ دردی سزارین شدم، دومی هم خود به خود سزارین بود
سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج
تشخیصش با معاینه اونم توی ماه اخر بارداری اگر کوچیک باشه نمیشه طبیعی ولی این به ندرت و اکثر خانم ها ...
طبیعی ک بهتره ..اتفاقا لاغرا بهتر میتونن طبیعی بزان
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نمیدونم من زنداداشام ۳تاشون لاغرن .دو تا از جاریامم لاغر بودن همشونم طبیعی زاییدن نسبت ب بقیه فامیل خیلی راحتتر زاییدن ..