2777
2789
عنوان

درمان رازیانه

94 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من امشب خیلی خوشحالم خیلی خیلی   من چندین ساله فقط وفقط باقرص پریودمیشدم یکی بهم گفت چندشب قبل ازتاریخ پریودیت رازیانه بخور پریود میشی باور نمیکردم ولی انجامش دادم کلییی هم دکتر رفته بودم قبلش و کلی پول داده بودم ولی با چندقاشق رازیانه مجانی ک خوداون طرف بهم داد پریودشدم اگ دوست داشتین میتونم براتون بنویسم ک چطوری 

ک اگ شما هم نامنظمه برای شما هم بنویسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یبار قبلش خوردی؟

نه عزیزم ... ۶شب هرشب قبل خواب یک قاشق مرباخوری رازیانه رو ریختم توی یک فنجان ابجوش با یک ق مرباخوری عسل خوردم یامیتونی شب بخوری یاصبح ولی بنظرم شب بهتره جواب میده.... من شب اخرم یکم زعفرون هم دم کردم خوردم 

اره رازیانه برا پاکسازی رحم هم عالیه .من ۵ تا کیست کوچیک داشتم بدون خوردن یه دونه قرص با عرق رازیانه درمان شد . پریود رو منظم میکنه تازه برا پوست هم خوبه 😃

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
بعد اینکه میگی بدون قرص پریود نمیشدم یعنی هر ماه نامنظم بوده و تاخیر داشتی؟

اره عزیزم یوقت بود ک دوماه پریودنمیشدم بایدمیرفتم دکتر و قرص و اینا خیلی پول دادم همه ی داروهامم مونده این سریم خواسم برم دکتر شوهرم گف فلانی گفته رازیانه امتحان کن بعدش برودکتر هرچی باشه اونا هورمونیه وشیمیایی منم گوش کردم و امتحانش کردم دیگ بله خیلی جواب میده