2777
2789
عنوان

مهمان داشتن

298 بازدید | 21 پست

شما هم وقتی مهمان دارید خوابتون نمیبره?من از دوروز قبل شرو میکنم به درست کردن سالاد و مخلفات غذا و ...بعد بازم شبش خوابم نمیبره شاید چون کندم و همش فکر میکنم عقب میمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی برای مهمونیام از خودگذشتگی میکنم بخاطر همین اگر کسی بدون خبر بیاد خیلی ناراحت میشم و واقعا اون لحظه حتی ممکنه املت بزارم جلوی مهمون و به همه میگم بدون اطلاع نیاین خونم خودمم جایی برم از چند روز قبل خبر میدم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

منم کندم

مخصوصا ک مهمونی پر تدارک باشه وای از دو روز قبل همش درگیرم.

تازه تمیز کردن خونه ام هست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم کندم مخصوصا ک مهمونی پر تدارک باشه وای از دو روز قبل همش درگیرم. تازه تمیز کردن خونه ام هست

آره مخصوصا اگه بچه کوچک داشته باشی مهمان هم جاری باشه 😁به قول شما نظافت که خودش یه مساله جداست 

منم خیلی برای مهمونیام از خودگذشتگی میکنم بخاطر همین اگر کسی بدون خبر بیاد خیلی ناراحت میشم و واقعا ...

وای من که اگه بدون اطلاع کسی بیاد تا مرز سکته میرم همیشه خونم نامرتب هست با اینکه همش دارم کار میکنم از اونور دخترم بهم می ریزه 

آره مخصوصا اگه بچه کوچک داشته باشی مهمان هم جاری باشه 😁به قول شما نظافت که خودش یه مساله جداست  ...

اره 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چن ساله مگه ازدواج کردی عزیزم منظورت از خرابکاری چیه؟ 

ینی یا برنجم‌سوخت یا گوشتم یا خورشتم یا شور شد خلاصه یه گندی زدم‌هر دفعه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍