2777
2789
عنوان

خیلی چیزه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 73 پست
☹خدا رحممون کنه

☹️☹️☹️☹️☹️☹️بااین‌اوضاع‌دقیقا

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
اصلا استرس نداشته باش چون خوده استرس باعث میشه ادم درسایی رو که قبلا خونده فراموش کنه از همین الان ...

اره خب باز که خیلی چیزا رو خوندم اما از استرس که مردم

ولی خب استرس رو دورش میکنم

مرسی از شما 

🤍🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم به وقتش هرچقدر خواستین درس میخونین فقط بیخودی خودتو به استرس ننداز ولش کن بره بابا برو یه خ ...

مرسی عزیزم چشم😍🤍😍🤍

فدات😍😍🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
شما نصف سال هم حضوری بودی درسته؟؟؟ شما نتتون قوی بود درسته؟؟ من شده یه بار از زور اینکه هرکار میکر ...

عزیزم نصف درسامون غیر حضوری بود 

دوستایی داشتم مث شما همش می‌نالیدن  یاد نگرفتیم 

اگ اونا یاد نگرفتن پس ما چطور یاد گرفتیم 

اگ سر کلاس ها حاضر باشید وخودتون پی گیر درس باشید میشه 

من خودم برادرم کلاس ۹ دارم وضعیتش میبینم حضورش رو میزنه و میخابع

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
عزیزم نصف درسامون غیر حضوری بود  دوستایی داشتم مث شما همش می‌نالیدن  یاد نگرفتیم  ا ...

منم پارسال خیلی خوب بودم حتی اگه حضوری هم میکردن مشکلی نداشتم میدونستم از ۲۰ کمترم نمی‌شدم

ولی خب امسال که منم ....

یا حضوری میزدم خواب میرفتم یا وقتی هم که سرکلاس بودم سرعت نت به حدی داغون بود که میمردم و زنده میشدم موقع درس پرسیدن

منم پارسال خیلی خوب بودم حتی اگه حضوری هم میکردن مشکلی نداشتم میدونستم از ۲۰ کمترم نمی‌شدم ولی خب ا ...

مام همین مشکل با شاد داشتیم 

ولی میرفتیم واتساپ برای پرسش پاسخ

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
مام همین مشکل با شاد داشتیم  ولی میرفتیم واتساپ برای پرسش پاسخ

من واتمم وضعش همین بود

موقع لایو ها هم کلا صفحه سیاه 😐💔

این که بگم میتونم کاملااا درکت کنم دروغه 

ولی میتونم متوجه بشم شرایطت سخته عزیزم...میشه گفت تو طول تحصیل میخوندی ولی در صورتی میشد که راه بهتری از یادگیری اون مطالب داشتی یا معلم اون درس جوری توضیح میداد که درک کنی شایدم اون معلم خوب بود  ولی مشکلاتی بود مثل این که شما یادگیریت تو حضوری بهتره تا غیر حضوری ... تو تدریس شرایط طوریه که ممکنه برات کلی سوال پیش بیاد که باید همون لحظه پرسید،چون بعد تموم شدن فیلم  درکش خیلی سخت تره...وقتی کلاس حضوری باشه درک مطالبم قاعدتا راحتره چون همون لحظه به جوابت میزسی

ولی خوب عزیزم اول از همه از خدا میخوام شرایطی فراهم بشه امتحانتون غیرحضوری باشه یا حداقل تعویق بخوره...

ولی اگه خدایی نکرده این اتفاق نیفتاد و شرایط بر خلاف میل شما بود بتونید موفق بشید هم شما هم تموم دانش اموزا چون واقعا در حق شماها ظلم شد...ماها تو حضوری سختمون بود چه برسه به این شکل ❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
عه  مگه لیست حذفیات رو به شما دادن؟؟؟؟یا نه هنوز

دادن ولی نمیدادن سنگین تر بودن😂

این که بگم میتونم کاملااا درکت کنم دروغه  ولی میتونم متوجه بشم شرایطت سخته عزیزم...میشه گفت تو ...

وای اره بخدا 

من یادگیریم خوب هست یعنی یاد گرفتم اما باز به یکی دوتا اشکال میخوردم که کسی پاسخگو نبود خب این انگیزمو کم کرد

اميدوارم 🤍

ممنون از شما