2777
2789
عنوان

خیلی چیزه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 73 پست
ای بابا  حالا نگران نباش تمام تلاشتو کن ایشالا موفق میشی

☹☹💔

انشالله مرسی ازت🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم .. گلاب بزن به صورتت که شاداب بشی ..نگرانم نباش خدا کمکت میکنه خوب میدی😙

🤍

چشم 

مرسی😍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

عزیزم یه چیزی بهت میگم تماممممممم تو ایران همه چیز کنکوره و معدل نهم هییییییییییییییییچ تاثیری در هیچچچچچچچی نداره تا جایی که متونی بخون امتحانارو بده اصلااااااا برات مهم نباشن فقط بعد امتحانات معلم بگیر یا طی اونا که پایه تهمت قوی سه حتی اگه کنکورم حذف کنم باز از دهم حسابه به خدااااااااا

کلاس نهم ودوازدهم از همون اول مشخص بود که کامل حضوری برگزار میشه کاشکی کتاب کار اینا گرفته بودی کار ...

گرفتم ولی بکم که انجام دادم کلا قاطی کردم

هرچی معلم ما گفته بود توی کتاب صد برابرش بود

خب خیلی پیچیده بود کتابه 

منم خیلی نا امید شدم

حالام ک دارم میخونم ☹

عزیزم یه چیزی بهت میگم تماممممممم تو ایران همه چیز کنکوره و معدل نهم هییییییییییییییییچ تاثیری در هی ...

وای مرسی عزیزم 🤍

آرامش گرفتم🤍

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای‌دقیقا😭😭😭😭😭😭😭😭منم‌درگیرشم

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
فدا سرت ! من همه درسامو خوندم ارشدمم گرفتم الان هیچ غلطی نمیتونم بکنم با مدارکم ! فدا سرت حتی یه ذره ...

😕🤍🤍🤍مرسی 

باز خیلی خوبه ارشد گرفتی ما که با این وضعیت تا آخر سال دیگه دووم بیاریم شاهکاره

چشم فکرم رو آزاد میکنم 😕🤍

والا ماهم پارسال امتحان نهایی دادیم سالمیم 

میخوندی ک عقب نمونی

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

اصلا استرس نداشته باش

چون خوده استرس باعث میشه ادم درسایی رو که قبلا خونده فراموش کنه

از همین الان مهم نیست که چه قدر گذشته...بشین بخون حتی شده یه سوال رو یاد بگیری

اگه فیلمای معلمت رو هم متوجه نشدی  از گوگل کلی فیلم اموزشی هست میتونی بخونی

به خودت انگیزه بده یه جمله هست میگه "مهم نیست در جاده چه قدر پیش رفته ای همین الان دور بزن"

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
نمیفهمم چطور بعضیاتون بجای دلداری دادن میاین کلی حرف میزنید...حتی کسایی که خودشونم اگه بودن نمیخوندن ...

اره واقعا یکی از کاربرا که خیلییییی بهم توهین آمیز حرف زد خیلییی ناراحت شدم خیلی بد صحبت کرد

مرسی از شما

اره منم که دارم میخونم😕🤍

😕🤍🤍🤍مرسی  باز خیلی خوبه ارشد گرفتی ما که با این وضعیت تا آخر سال دیگه دووم بیاریم شاهکاره ...

شماهم به وقتش هرچقدر خواستین درس میخونین

فقط بیخودی خودتو به استرس ننداز

ولش کن بره بابا

برو یه خوراکی خوشمزه بخور الان یکم ریلکس کن 

باریکلا

ازاول گفتن دومقطع امتحاناشون حضوریه.تقصیر دانش اموزا هم نیست وقتی مجازی کردن دیگه فکر عاقبت نکردن ال ...

به ما که همش میگفتن معلوم نیست

ما خونمکن توی نقطه کوره انگار نتم دائم h 😐😐😐

وای فایمون هم از ۳۶۵ رو ۳۶۳ روزش را قاطیه

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای‌دقیقا😭😭😭😭😭😭😭😭منم‌درگیرشم

☹خدا رحممون کنه

والا ماهم پارسال امتحان نهایی دادیم سالمیم  میخوندی ک عقب نمونی

شما نصف سال هم حضوری بودی درسته؟؟؟

شما نتتون قوی بود درسته؟؟

من شده یه بار از زور اینکه هرکار میکردم وارد کلاس نمی‌شدم گوشیم داغون شد💔

نت هم تقصیر من بود که همش ضعیف بود؟؟💔💔