2777
2789
عنوان

خیلی چیزه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 73 پست
واقعا بخدا😭🤍خوبه تو درک میکنی هرکی از راه میرسه به من میگه من هم سن تو بودم کارنامم ۲۰ شد ببینم ت ...

اونام ک بهت میگن همسن تو بودیم ۲۰ میشدیم زر میزنن عزیزم باور نکن😐دروغ ک کنتور نمیندازه واسشون...

الان اوضاع همه همینه.. ما دانشجو ها هم الان بهمون بگن بیاین حضوری امتحان بدین از ترس سکته میکنیم هیچی یاد نگرفتیم تو این مجازی ..

مطمئن باش بقیه م عین خودتن ..بشین بخون ولی استرس ب خودت وارد نکن ب درک اگ نمرت بد شد..مطمئن باش بقیه م چیزی حالیشون نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت خاله ششمم حضوری میشه برای خواهرم میپرسم 💗

ششم که نه بابا 

من پسر خالم ششمه غیر حضورین هفته دیگه هم امتحاناش تمومه 

تا الان ۳ یا ۴ تایی داده

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
اخی عزیزم درکت میکنم منم شبای امتحان عذاب میکشیدم اما نگران نباش اینا هم میگدره

مرسی عزیزم 🤍

انشالله 🤍

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
اونام ک بهت میگن همسن تو بودیم ۲۰ میشدیم زر میزنن عزیزم باور نکن😐دروغ ک کنتور نمیندازه واسشون... ا ...

😂😂😂وایییی

اره خب واقعا باید دیگه جمع بشم 

من که دارم میخونم 

خدا کمکم کنه فقط 

مرسی از شما هم🤍

خیلی خوب درکم کردین 🤍

عزیزم کلاس چندمی برا همه حضوری شده؟

نهم

نه فقط شانس نهما و دوازدهمی هاست🙂💔

😂😂😂وایییی اره خب واقعا باید دیگه جمع بشم  من که دارم میخونم  خدا کمکم کنه فقط  ...

فدات عزیزم .. گلاب بزن به صورتت که شاداب بشی ..نگرانم نباش خدا کمکت میکنه خوب میدی😙

کلاس نهم ودوازدهم از همون اول مشخص بود که کامل حضوری برگزار میشه کاشکی کتاب کار اینا گرفته بودی کار میکردی از همون اول .حالا هم برو بخون

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

فدا سرت ! من همه درسامو خوندم ارشدمم گرفتم الان هیچ غلطی نمیتونم بکنم با مدارکم ! فدا سرت حتی یه ذره هم استرس نگیر ! اصلا ته تهش همرو صفر میشی ! جونت مهم تره و غصشو نخور . بخدا ته این درسا هیچی نیست 

امسالم همه وضعشون همینه . تورو خدا دیگه حرص نخور 

نمیفهمم چطور بعضیاتون بجای دلداری دادن میاین کلی حرف میزنید...حتی کسایی که خودشونم اگه بودن نمیخوندن...عزیزم تنها چاره ات الان اینه حتی روزنامه وار هم شده در حد قبولی فقط بخونی...مطمئن باش نصف دانش آموزا شرایطشون مثه شماست پس اصلا کسی به اینکه برتر شی فکر نمیکنه نمره در حد قبولی بیار❤

وزن شروع:۹۹😐 وزن هدف:۷۰😍