2777
2789
عنوان

خیلی چیزه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 73 پست
خود شما بودی میخوندی؟؟؟؟ خب وزیر هم مثل شما درک نمیکنه که اینجوری تصمیم گرفت! وگرنه اگه درک میکردی ...

تو کلاس چندمی؟ 

من نهمم، 15،16 سالمه

اره همه درسامم خوندم، قبول دارم معلما درست درس ندادن اما خودم هر طور بود همه رو خوندم... 

الانم استرس ندارم

قبول دارم که سیستم اموزشیمون درست نیست، ولی ما خودمونم باید حواسمون باشه عقب نیفتیم

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋
اخه خب من هرچی حرفای معلم ها و فیلم هارو نگاه کردم چیزی متوجه نشدم خب هرکار کردم نفهمیدم دست خودم که ...

چی بگم

نهایی رو نمیشه کاریش کرد خدا هم از اون بالا بیاد پایین بازم نهایی فقط حضوریه

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچا چقدر ی عدتون از توانایی درک محروم هستین😐😐

ما خودمونم همسن اینا بودیم و حضوری بود شب امتحان از استرس رو آتیش بودیم ..این بیچاره ها که کلاسم نرفتن و معلم ندیدن تو این ی سال.. چ انتظاری دارین ک یاد بگیرن یا وقتی انقدر راحت میشد تقلب کرد خب سگ درس میخوند ک اینا بخونن..

من کاملا حق میدم بت .. ولی ب ۵ سال دیگ فکر کن همچی تموم شده و لم دادی رو مبل آلوچه میخوری

چرا از اول که معلماتون خودشونو جر می دادن که والاه بلاه امتحان حضوریه گوش نکردین و نخوندین آخه خودم ...

معلم های ما که چیزی‌نگفتن همش میگفتن معلوم نیست 

خب ما باید از کجا میدونستیم😕😕وگرنه کلاس خصوصی میرفتیم 

الان من که هرچی بلدم همش فیلم معلماست که اوناهم..😕😕😕

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

عزیزم‌ نه فقط شما بلکه کل دانش اموزا وضع شون اینه

هم‌اموزش مجازی شاید کیفیت نداشته (من در جریان نحوه تدریس شون نیستم) هم‌خود دانش اموز که متاسفاته مطالعه رو کنار گذاشتن

گلم تقصیر وزیر بهداشت و ... هم نیست 

خدا لعنت کنه ویروس کرونا رو

حالا هم‌نا امید نباشین با ارامش مطالعه کنین 

حتی اگه دو شبم نخوابین اتفاقی نمیفته بعدش فرصت استراحت دارین

توکل به خدا انشاءالله پاس میشی

بچا چقدر ی عدتون از توانایی درک محروم هستین😐😐 ما خودمونم همسن اینا بودیم و حضوری بود شب امتحان از ...

واقعا بخدا😭🤍خوبه تو درک میکنی

هرکی از راه میرسه به من میگه من هم سن تو بودم کارنامم ۲۰ شد ببینم تو چکار میکنی

میگم خب تو حضوری رفتی حضوری هم امتحان دادی از منی که غیر حضوری بودم و حضوری باید جواب بدم که مثل تو انتظار نمیره

خیلی خوبی عزیزم😭🤍

حتی بچه درس خونای ماهم بخاطر اینکه تقلب راحت بود نخوندن چه برسه به بقیه

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
۹ ماه رو از صبح زود تا ظهر زل زدم به گوشی و به فیلم های معلما نگاه کردم اما دریغ از یه ذره متوجه شدن

چرا آخه؟ الانم با استرس اوضاع بدتر میشه شروع کن بخون انشالله همه رو خوب میشی اگرم نشد اشکالی نداره شرایط خاص بوده سال بعد جبران کن

عزیزم‌ نه فقط شما بلکه کل دانش اموزا وضع شون اینه هم‌اموزش مجازی شاید کیفیت نداشته (من در جریان نحو ...

اره خب 

منم الان ۲ هفتس خواب ندارم از صبح تا ۱۱ شب میخونم استراحتم میشه این موقع ها 

رنگم شده مثل مرده ها و زیر چشمام کلی گود افتاده

چرا آخه؟ الانم با استرس اوضاع بدتر میشه شروع کن بخون انشالله همه رو خوب میشی اگرم نشد اشکالی نداره ش ...

خیلی بد اخه توضیح میدن و حتی بعد که اشکال میپرسی سین میکنن جواب نمیدن

انشالله مرسی ازت🤍

تو کلاس چندمی؟  من نهمم، 15،16 سالمه اره همه درسامم خوندم، قبول دارم معلما درست درس ندادن اما ...

نهمم 

اره 

موفق باشید🤍

استرس نداشته باش ! بجای غر زدن بشین با حوصله و ارامش بخون مطمئن باش  همه وضعیت تو رو دارن ...

همش دارم میخونم از صبح زود تا ۱۱ شب 

استراحت این موقع هست که بعضی از کابرا میگن چرا تو سایتی 

خب من توی گوشیم ک چیزای مختلف ندارم فقط همین ی سایت رو کلا دارم