2777
2789
عنوان

خیلی چیزه😒😒

596 بازدید | 73 پست

خاک بر سر این تصمیم گیری😭😭😭این چه وضعشه اخه 😭😭😭امتحان حضوری چه کوفتیه 

اخه چرا اینقدر دیر خبر میدن خاک برسرا😭😭۱۰ روز قبل امتحان میگن امتحان ها حضورین😭😭برین بمیرین اق

من که حوصله خودمم نداشتم امروز نشستم کنار کتابام ک همهههههه سفیدددددددددددد و خالییییییی هستن یه سیری نگا کردم و گریه کردم😭😭😭پسر خالمم اونم هم سنمه بعد از اون توی عمرمممممممممم حتی یک قطره اشک ندیده بودم اونم دو روزه پیش هرکار می‌کرد یاد نمی‌گرفت دستاشو گذاشت رو صورتش بدون اینکه دستشو بیاره پایین بدون هیچ صدای گریه کرد اصلا مشخص نبود ولی خب ما فهمیدیم😭😭

از زندگیم متنفرم😭😭

از امتحان های حضوری و تصمیم گیرندش متنفر ترممممممم😭😭😭😭

چرا اخه دو هفته عقب ننداختن😭😭مگه چی میشد 

چرا بینشون یه ذره وقت برای خوندن ندادن 

ما الان دوشنبه امتحان ریاضی داریم دقیقا فرداش انشا فرداش هم عربی😭😭😭امروز کلی بخاطر عربی دیوونه شدم😭😭

موهام سفید شدن

اوضامم که داغونننننن

مامانم همش میگه چرا اخه باید اینقدر استرس داشته باشی ک حالت اینقدر بد باشه

میگه فوقش نمره کم میاری مگه چی میشه

ولی برای خودم سخته که تا الان همش نفر برتر بودم یهو کم بشم😭😭

روانی شدم 💔💔

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

چنه؟؟؟😐😐😐 

ما ریاضیمون میش ۱۴ سپاس گذاریم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا فکر کنید کرونا نبود  مثل بقیه سالا میخواستید برید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
میخواستی بخونی! 

خود شما بودی میخوندی؟؟؟؟

خب وزیر هم مثل شما درک نمیکنه که اینجوری تصمیم گرفت!

وگرنه اگه درک میکردین همچین حرفی نمیزدین 

وقتی من هیچی از کلاس آنلاین نفهمیدم و هرچی هم از معلم میپرسم جوابمو نمیده شما باشی انگیزه خوندن داری؟؟؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

چرا از اول که معلماتون خودشونو جر می دادن که والاه بلاه امتحان حضوریه گوش نکردین و نخوندین آخه

خودمم معلمم الان بیشتر از شماها استرس دادم که بچه ها می خوان امتحان نهایی چیکار کنن

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
میخواستی عوض کاربری ساختن تو نی نی سایتو تا بوق سگ اینجا پلاس بودن درس تو بخونی این لعن و نفرینام م ...

به تو ربطی نداره بی شخصیت

چنه؟؟؟😐😐😐  ما ریاضیمون میش ۱۴ سپاس گذاریم

ها؟😂

وا فکر کنید کرونا نبود  مثل بقیه سالا میخواستید برید

اخه خب من هرچی حرفای معلم ها و فیلم هارو نگاه کردم چیزی متوجه نشدم خب هرکار کردم نفهمیدم دست خودم که نزود

۹ ماه و چکار کردی؟ عاقبت بموقع درس نخوندن و تلنبار کردن برای شب امتحان همینه عزیزم الانم دیر نشده بش ...

۹ ماه رو از صبح زود تا ظهر زل زدم به گوشی و به فیلم های معلما نگاه کردم اما دریغ از یه ذره متوجه شدن