برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
من قدیما فکر میکردم ولی بعدها متوجه شدم درسته سرطان میتونه خطرناک باشه ولی عده ی کمی درگیرش میشن وتحت شرایط خاص وسن هرچی بالاتر باشه ریسکش بالاتر باشه یه چن تا نشونه هستش که الان کامل یادم نمیاد ولی گفتن اگه این نشونه هارو داشتید حتما پیگیر باشید مثل خالی که تعییر رنگ میده خون درمدفوع یا احساس توده درسینه
من قدیما فکر میکردم ولی بعدها متوجه شدم درسته سرطان میتونه خطرناک باشه ولی عده ی کمی درگیرش می ...
دیگه چیا بود؟
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
عزیزم دقت کن این نشونه ها لزوما به معنای سرطان نیست معمولا پزشکان اول بیماریهای ساده تر رو درنظر میگیرن واگه طولانی وغیر قابل با درمانهای ساده نباشن بررسیهای جدی تر انجام میدن اینارو گفتم که با خوندنشون الکی به خودت استرس ندی اینو میتونی سرج کنی