2821
2789
ییلدیز خواب دید بعد تصادف بیدار شد

یعنی همش خواب بود

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متوجه نشدم یعنی از آتش سوزی که تو اتاق بیهوش شدن تا تصادف جانسو ییلدیز خواب بود

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
هیچی کلااااا همه اینا خواب ییلدیز بوده وقتی خونشون اتیش میگیره

یعنی ازدواج نمیکنن چاتای و جانسو 

یعنی ازدواج نمیکنن چاتای و جانسو 

ن جانسو در قسمت های بعدی با تفنگ تو ی مهمونی شلیک میکنه ب یلدیز و فیلم تموم میشه تو قسمت بعد تشیع جنازه شاهیکاعه و اینکه یلدیز حانله بوده با اون شلیک بچشو از دست میده   و اینکه کایا دوباره برگشتع

ن جانسو در قسمت های بعدی با تفنگ تو ی مهمونی شلیک میکنه ب یلدیز و فیلم تموم میشه تو قسمت بعد تشیع جن ...

خاک برسرشون 

برااوناکه نمیدونن بگم:شاهیکام میمیره.حذف میشه ازسریال

الان ی تیکه دیدم حسنعلی و شاهیکا اومدن خونه ییلدیز گفتن خونم آتیش گرفته 

2824
2823
2791
2779
2792