2789
رفتم باهاش عکس بگیرم من و تا دید دلش فهمید😂 میگم برات موز میخرم 

دلشو‌بردی😣بیاکلاس‌بذار‌اموزش‌بده‌منم 

یادبگیرم‌ازت😂 

گوجه سبز😂😂😂😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
دلشو‌بردی😣بیاکلاس‌بذار‌اموزش‌بده‌منم  یادبگیرم‌ازت😂  گوجه سبز😂😂😂😂

یه نگاه کردم تو صورتش خیره شده بود بهم بعد منم بدون توجه گوشی و گرفتم رو یه رو مون و یه عکس گرفتم بعدش گفتم تنکیو و رفتم بعد دیگه اونم خیلی پیگیر شد اومد دنبالم و...

نه حرف من نه حرف تو . ربع کیلو گوشت میگیریم با کلاس ترع😂

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نگاه کردم تو صورتش خیره شده بود بهم بعد منم بدون توجه گوشی و گرفتم رو یه رو مون و یه عکس گرفتم بع ...

وووووووییییییییی 

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوو 

😂😂😂منم‌برم‌باایلان‌ماسک‌عکس‌بگیرم 

کله‌پاچه😂😂😂😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
وووووووییییییییی  واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوو  😂😂😂منم‌برم‌باایلان‌ ...

برو برو 😂⁦🚶🏻‍♀️⁩ البته خب جذابیت هم خیلی مهمه گیرایی چشام مث سگ افتاد به جونش

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
برو برو 😂⁦🚶🏻‍♀️⁩ البته خب جذابیت هم خیلی مهمه گیرایی چشام مث سگ افتاد به جونش

پس‌چشمات‌سگ‌وگربه‌داره😭😂 

من‌چشمام‌پلنگ‌داره😍😂😂😂😂

پس‌چشمات‌سگ‌وگربه‌داره😭😂  من‌چشمام‌پلنگ‌داره😍😂😂😂😂

اوف 🤣💔 مثل من ک نمیشه به هر حال

اوف 🤣💔 مثل من ک نمیشه به هر حال

من‌ایلان‌ومیخوام😂😂😭 

من‌ایلان‌ومیخوام😂😂😭 

حالا من ک جانی و دارم چیکار کردم مگه 🤣

حالا من ک جانی و دارم چیکار کردم مگه 🤣

هواپیمای شخصی داری😑😂😂

هواپیمای شخصی داری😑😂😂

مگه این چیزا آرامش میشه ! همش دلم برا جانی تنگ تقریبا از موقعی که به دنیا اومدم تا الان ندیدمش💔😐

مگه این چیزا آرامش میشه ! همش دلم برا جانی تنگ تقریبا از موقعی که به دنیا اومدم تا الان ندیدمش💔😐

😂مهم‌اینکه‌داریش😞مال‌خودته‌بالاخره 

میادسراغت😂😂

😂مهم‌اینکه‌داریش😞مال‌خودته‌بالاخره  میادسراغت😂😂

سلام مهسا یه سوال دیگه داشتم اگه می‌تونی جواب بده 😂⁦❤️

به نظرت اون می‌تونه بعدا علاقش خیلی بهم جدی بشه؟؟؟

و اینکه یه اتفاق بد امروز برامون افتاد .. اون به بابام داشت می‌گفت اگ این اتفاق برای خودم افتاده بود انقدر ناراحت نمیشدم .. به نظرت چرا اینقدر ناراحته