2821
2789
بلیط‌واسه‌من😶😂

آها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آدرس بده هواپیما شخصی بفرستم برات

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آدرس بده هواپیما شخصی بفرستم برات

برم‌چمدون‌ببندم😛😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
برم‌چمدون‌ببندم😛😂

برو برو منم زنگ بزنم به جانی مقدمات پیشواز و آماده کنه 🤣

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
برو برو منم زنگ بزنم به جانی مقدمات پیشواز و آماده کنه 🤣

😂😂😂😂😂نامردی‌اگه‌نیای‌دنبالم😂😝

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
😂😂😂😂😂نامردی‌اگه‌نیای‌دنبالم😂😝

برو بخواب تا ببینم میریم یا نه ولی قبل خواب خیلی بهش فک کن🤣😐💔

برو بخواب تا ببینم میریم یا نه ولی قبل خواب خیلی بهش فک کن🤣😐💔

کابوس‌شده‌برام😂😂😂😂😂منتظرم‌تنها‌نری😢😂

کابوس‌شده‌برام😂😂😂😂😂منتظرم‌تنها‌نری😢😂

وایسا زنگ بزنم جانی دپم ببینم می‌تونه خودش بیاد دنبالمون 😂

منم امروز  دلم گرفته بود هی باشوهرم دعوا میکردم هی گریه ام میومد 

صاحبخونه مون گفته بلند شید از خونه با این اجاره های زیاد اصن نمیدونم چیکار کنم کمتر از ۱ تومن اجاره نیست اونم بدترین خونه ها با ۷۰ ۸۰ تومن پیش 😭😭😭😭

ماشینم نداریم حداقل بریم یکم خارج از شهر دیوونه شدم از بس فکر و خیال کردم طفلی بچه ام 😭😭😭😭😭

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
وایسا زنگ بزنم جانی دپم ببینم می‌تونه خودش بیاد دنبالمون 😂

😂😂😂هماهنگ‌کن‌منوخبرکن‌بهش‌بگو‌بیا 

واست‌خوراکی‌میخریم😂

😂😂😂هماهنگ‌کن‌منوخبرکن‌بهش‌بگو‌بیا  واست‌خوراکی‌میخریم😂

میگم بیاد کرایشو میدیم😂

‌ البته نامزدمه 

میگم بیاد کرایشو میدیم😂  ‌ البته نامزدمه

چجوری‌تورش‌کردی😟😂😂😂 

بگوواست‌‌برنج‌میخریم😂😂😂😂😂

چجوری‌تورش‌کردی😟😂😂😂  بگوواست‌‌برنج‌میخریم😂😂😂😂😂

رفتم باهاش عکس بگیرم من و تا دید دلش فهمید😂

میگم برات موز میخرم 

2823
2791
2779
2792