2777
2789
عنوان

همسرداری

240 بازدید | 22 پست

سلام بچه هاتگر خانم و اقایی در دوران نامزدی باشن و اقا به خانم هربار برای هر مناسبت بگه زنگ بزن ب مادرم تبریک بگو باید چیکار کرد؟

واقعا این یاداوری درسته وقتی ادم خودش عقلش میرسه 

و اینکه خود اقا هم ب خانواده دختر برای تبریک مناسبت زنگ نمیزنه و از خانمش میخواد تا به خانواده اش تبریک بگه

این کار درسته؟؟؟

بین خانم و اقاعه اختلاف طبقاتی هست

خانم پول دار هستند

اقا وضع مالیش زیاد خوب نیس

تو هم بهش بگو وظیفه اونم هست که به خانواده ت زنگ بزنه و تبریک بگه

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید خانوم چند روز زودتر خودش تماس بگیره بگه فلانی 5 روز دیگه عید فطره من به مامانت زنگ میزنم توهم باید به خونواده ی من زنگ بزنی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

ب پول ک ربطی نداره احترام دو جانبه اس اون خودش عمدا زنگ نمیزنه و میترسه تو هم ب قصد زنگ نزنی برا همین یاداوری میکنه ،من باشم نمیزنم سری بعد و میگم مامان منم مادره تو ک زنگ نزدی منم نزدم

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد

دیوانه ای اگه میخوای کوتاه بیای درمقابل این حرفش وقتی اون اقا هم هیچ وقت تبریک نمیگه واحترام نمیزاره به خونواده خانوم

موندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست🥰🥰

من طاقت این چیزا رو ندارم دفعه سوم با خاک یکسانش میکنم که برام تعیین و تکلیف نکنه دفعه بعدم بهم نگه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من طاقت این چیزا رو ندارم دفعه سوم با خاک یکسانش میکنم که برام تعیین و تکلیف نکنه دفعه بعدم بهم نگه

واقعا بی احترامیه این کار

تا اخر شب هم مادر پدرم منتظر تماس بودن اما هیچی انگار ن انگار