2777
2789
عنوان

دوستان ویژگی های یک دختر عاقل و پخته چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 24 پست
جواد جوادی وقتی دختر میشود🤣همونه😂😂

زهره احضار ميشه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا شخصیت جوادو میگم😂حصاریو چیکار دارم اخه😂

میدونم جواد رو میگی اما تصور من از جواد کسی با شمایل حصاری که نقشش رو بازی کرد

جدا از شوخی به نظرم اخلاق هاشون داخل فیلم هم با آقای رهبری فرق داشت انگار به وقتش خیلی جدی بود یه وقتایی خیلی آروم 

در عین اینکه صورتش همیشه آروم بود اما حالت هاش فرق می کرد اما رهبری همش بکیه یا حداقل برداشت من اینه و کلا بهش نمیاد عصبانی باشه یا جدی

از نظر هر ادم کاملی چه زن چه مرد باید در عین آرامش بتونه حالت هاش رو تغییر بده

خدایا هوام رو داشته باش😍😘

بهتره تموم اینارو بزارین کنار یه دوره اس اگه شرکت کنید کل زندگیتون رو تغییر میده منم باورم نمیشد ولی بعد کم کم معجزشو تو زندگیم دیدم، ازت یه زنی میسازه که کل فامیل محو رفتارات بشن، تموم سیاست های زندگی و زن قوی و با اعتماد به نفسو با فیلم بهت توضیح میده، اسم دورشم زن کاریزماس

این تلگرامشونه @ZEEENDEGY

این اینستاشون @mindandlove1

مردم آزاری هرزگی قواعد پوچ خاله زنک بازی و دهاتی بازی درمیاره مثل پسرهرزه ها خنگ و کودن

و حقیقت اینکه دختریکه شاغل نیست پس مستقلم نیست می پذیره برای سایر دخترین حرف مفت شایعه خاله زنک بازی در نمیاره مثل پسر گه هایی وقتی به نفر حلقه نداره زن تو محسوب نمیشه پس خفه شو دهن گهت ببند کثافت عقده ای هرزه روانی  زندگی بی عشق وجود نداره تو زن نداری تمام هرزه هیچ پوچ