2777
2789
عنوان

حق با کیه😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 50 پست
مثلا هی میگه چقد گدان؛؛ گدا بازی و ببین؛؛ بگو این اشغالارو نخورن مریض میشن؛؛ چای سرد مییارن جلو مهمو ...

خب تا الان باید اخلاق مامانت دستش اومده باشه دیگه

بعدشم باید یاد بگیره وقتی مهمونی میره هرچی صاحب خونه جلوش گذاشت بخوره خیلی زشته که اینقد ایراد میگیره

اصلا کشش نده دیگه بزا اینقد حرف بزنه تا خسته بشه خودش.

بهش باید میگفتی اگه ناراحتی زنگ بزن به مامانم به خودش بگو اینقد سر من غر نزن 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا الان باید اخلاق مامانت دستش اومده باشه دیگه بعدشم باید یاد بگیره وقتی مهمونی میره هرچی صاحب خ ...

بخدا فرقی به حالش نمیکنه؛؛ اگه اینجور بگم زنگ میزنه!!! رفتار اجتماعیش؛؛ داغونه؛؛ همشون همینن خاکبسرا

بخدا فرقی به حالش نمیکنه؛؛ اگه اینجور بگم زنگ میزنه!!! رفتار اجتماعیش؛؛ داغونه؛؛ همشون همینن خاکبسرا

واقعا تحمل همچین فردی خیلی سخته، یا باید با سیاست درستش کنی یا کلا تحویلش نگیری که اعصابت بهم نریزه

من اگه بودم تحمل نمیکردم همون لحظه جلوی مامانم میگفتم مامان شوهرم از پذیراییت بدش اومده😊😁 اینجوری شاید شوهره خجالت زده بشه و تکرار نکنه دیگه

واقعا تحمل همچین فردی خیلی سخته، یا باید با سیاست درستش کنی یا کلا تحویلش نگیری که اعصابت بهم نریزه ...

خوشحال میشه اتفاقا؛؛اگه اینجور میگفتم ناراحته چرا میگم اشکال نداره!!