2777
2789
عنوان

حق با کیه😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 50 پست
فدات عزیزم 

واقعا چقدر اشتباه می گفتیم و خبر نداشتیم

اجرت با خدا واقعا عزیزم ❤❤ من بالای هر جزوم اسم خدا رو مینویسم یا هر حرفی میزنم میگم انشاءالله اما نمیدونستم اون جوری اشتباه میشه 

❄ Only G♥D ❄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شربته دیگه حالا میخورد نهایتش اسهال میگرفت🤣

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ولی شوهرت واقعا بچه است حق با مامانته چون مامانتو خورد کرده

احترام و تو پذیرایی میبینه؛؛ متاسفانه؛؛ بعد میگه مرد چهل ساله یعنی چی ۲۰ تومن گذاشت جلوم؛؛ گفتم عیدیه؛؛ برکته؛؛ گفت یا نمی داد یا حداقل ۱۰۰ میزاشت اعصابم خورده از دستش

احترام و تو پذیرایی میبینه؛؛ متاسفانه؛؛ بعد میگه مرد چهل ساله یعنی چی ۲۰ تومن گذاشت جلوم؛؛ گفتم عیدی ...

اشتباه از شوهر شماست چون داماد خونست و غریب نیست که مثل غریبه باهاش رفتار کنن مادرت هم فکر کرده که شوهرت مثل پسرش میمونه اگه شوهرت اینجوری زیاد نزار بره خونه بابات که مشکل پیش بیاد و جنگ عصابشو خودت تحمل کنی

واقعا چقدر اشتباه می گفتیم و خبر نداشتیم اجرت با خدا واقعا عزیزم ❤❤ من بالای هر جزوم اسم خدا رو مین ...

تقریبا ۶ سال پیش یه پسری طلبه ای تو گروه داشتیم اینو بهمون گفت خیلی دعاش کردیم

الان گفتم امضام بشه و همه بدونن 😍😍

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اشتباه از شوهر شماست چون داماد خونست و غریب نیست که مثل غریبه باهاش رفتار کنن مادرت هم فکر کرده که ش ...

خیلی کم میره سالی پنج شیش بار در حد ۱ ساعت؛؛ حالا دلم میخواد جبران کنم کار زشتشو؛؛ فردا نرم خونه ننه ش؟ که خودش هم خجالت بکشه

میگه آبلیمو درست میکرد؛؛ یا آب یخ میزاشت این پودرا مریض میکنن

خب عرضه بخرج میداد یه هندونه میبرد برا مادر زنش 

یا چیز دیگه ای 

شوهرت کارش اشتباهه

حرف-حساب#  

واقعا ما امروز نصف روز بیمارستان تخصصی کودکان بودیم برای ویزیت و ازمایشای پسرم که امیدوارم ازمایشای هفته ایندش هم خوب باشه و مشکلی نباشه

بعضی پدرا را میدیدم با کیک تولد و بادکنک میرفتن بیمارستان تولد بچشون

شکرگزار سلامتیتون باشید و انقد نگید فلانی ایجور اوجور میکنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
اسی جان به شوهرت بگو من مسئول رفتار مادرم نیستم، همینننن دیگه هرچی گفت جوابشو نده و تحویلش نگیر هر ...

مثلا هی میگه چقد گدان؛؛ گدا بازی و ببین؛؛ بگو این اشغالارو نخورن مریض میشن؛؛ چای سرد مییارن جلو مهمون ؛؛ برا چی گفتی بریم؛؛ منم هی جوابشو میدم اعصابم خورد میشه بابام شرکت نفتیه؛؛ و چن تا خونه اجاره دادن ماهی تقریبا ۱۵ الی ۲۰تومن درآمد دارن؛؛ اما مامانم اهل صرفه جویی هست متاسفانه

احترام و تو پذیرایی میبینه؛؛ متاسفانه؛؛ بعد میگه مرد چهل ساله یعنی چی ۲۰ تومن گذاشت جلوم؛؛ گفتم عیدی ...

🤐💔

ببخشید ولی رفتار شوهرت خیلی بچگانس

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫