2777
2789
عنوان

تنفس نوزاد

179 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. دوستم تازه زایمان کرده قرار بود طبیعی بشه اما نتونسته و خیلی سخت شده و سزارین شده میگه خودم و بچه تنفس کم آوردیم . الان خودش مرخص شده اما بچه دو سه روزیه بستریه و هنوز بچشم ندیده. دکتر گفته سونوگرافی و اینا ازش گرفتیم مشکلی نیست. و دکتر میگه حالش خوبه ولی باید چند روزی بمونه. با ماسک و اکسیژن تنفس می‌کنه . درضمن زودرس نبوده و سه چهار روزی هم دیر تر از موعد زایمان، زایمان کرده . الان مشکلی هست؟ خوب میشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوب میشه دیر بردنش اتاق عمل احتمالا

آره دیر بردن تا جایی که امکان داشته میخواستن طبیعی بشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چرا نمیذارن ببینش؟

نمی‌دونم. فقط باباش دیده

من بودم بیمارستانو خراب میکردم تا اجازه بدن ببینمش نفس کم اورده یعنی اکسیژن دیر رسیده بهش؟

نمی‌دونم والا فقط گفت تنفس کم آورده و اذیت شده . الآنم تنفسش صدا آره یکم

آره دیر بردن تا جایی که امکان داشته میخواستن طبیعی بشه

دکتر بی مسئولیت همینه دیگه. حالا من دکتر میشناسم دید اوضاع داره وخیم میشه با مسئولیت خودش فوری برد اتاق عمل.. چون اگه واسه رضایت همسر صبر میکرد جون بچه درخطر بود

اگه خدای نکرده اکسیژن بهش نرسیده باشه ممکنه مشکل پیدا کنه،😔

حالا به دوستم نگی نگران بشه بنده خدا

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من فقط از این نگران شدم که بابای بچه می‌گفت دخترم خیلی سیاهه کی بگیره اینو محض شوخی . میگم نکنه عوارض کمبود تنفس هست یا خدانکرده خفگی

خدا لعنتشون کنه درد دوتاشو کشیده بدبخت

آره بنده خدا 

اگه خدای نکرده اکسیژن بهش نرسیده باشه ممکنه مشکل پیدا کنه،😔 حالا به دوستم نگی نگران بشه بنده خدا

آره بنده خدا تجربه ای هم نداره نه چیزی نگفتم انشاالله مشکلی نیست ۱۷ سالشه دوستم