2777
2789
عنوان

تایپیک پشم ریزان

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 69 پست
دوماه ظرف ها جمع شده ؟ سوسک میاد 

ها 

بیچاره بچش 

پوشک کرم زده بود 

ایی

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا که ...

دقیقا 

یکی هم بود تاپیک زده بود همسر دوم مردی میخواست شه

یکی هم بود با یه مرد متاهل دوست بوده 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
جریان این چیه؟

خیلی چندشه 

پیجور نشو

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 
عکس بکارت مادره به پسر ۱۱ ساله مسائل جنسی رو گفته بود و گذاشته بود به بدنش دست بزنه اه یادش میفتم ح ...

منم سر اون تاپیک بودم... اون یارو اصلا زن نبوده.. به احتمال ۹۰ درصد یه پسر نوجوون در حد ۱۶ ۱۷ سال بوده

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   
شوهر سیاه پوست میخام..شوهرم میگه باد معدتو خالی میکنی لذت میبرم.رابطه سه نفره..بازم بگم😬🤕

فضایی# ها

نزار بگم

بگو

بخدا آدم حالش بهم میخوره بین این مردم زندگی می‌کنه

میدونی چیش جالب بود تاریخ رابطه با اون ادم و رابطه با شوهرشو لکه بینیو همه اینارو نوشته بود بعد به ملت میگفت حساب کنید بچه کدومه 😐

جریان این چیه؟

اقدس لای پاهاش الویه گذاشته بوده بعد شرت پاش کرد.. شوهرش که شرت رو پایین کشید دید لاش الویه داره رفت ‌نون لواش اورد با همدیگه خوردن تازه میگه خیلی هم کیف دادو خوش گذشت🤢🤢🤢😂

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   
یکی نوشته بود خیانت کرده و حامله اس حالا نمیدونست بچه برا شوهرشه یا دوس پسرش😶😑

حرام_است#  

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
میدونی چیش جالب بود تاریخ رابطه با اون ادم و رابطه با شوهرشو لکه بینیو همه اینارو نوشته بود بعد به م ...

نح

تهشه

یکی نوشته بود خیانت کرده و حامله اس حالا نمیدونست بچه برا شوهرشه یا دوس پسرش😶😑

😐

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

تاپیک پشم ریزون من دیروز دیدم طرف می‌گفت اصلا و ابدا چیزی به اسم همجنسگرایی وجود نداره همش دروغه😐یعنی خیلی قشنگ بین چند میلیارد جمعیت جهان این موضوع رو انگار کرد بحث هم باهاش بیخود بود🤣

👈🤷👉