2777
2789
عنوان

آرزوت چیه

82 بازدید | 16 پست

من دچار سرطان سینه ام ۴ ماه تمام زجر کشیدم به تمام معنا برای دوره شیمی درمانیم تموم شد و حالا هفته دیگه عملمه باید دوتاسینه هام تخلیه بشه دوتا بچه کوچیک دارم یه حسی میگه دوام نمیارم زیر عمل بچه هامو بو میکنم خونه امو نگاه میکنم عصبی ام الان یکساله فهمیدم این بیماری دارم تو همه مراحلم از اولش میگفتم حالا معجزه میشه ولی تو همون مرحله بدترین و ته ته کارترین اتفاق برام افتاد اول که سونو گفتم غده شیردهی بعد گفتن توده رفتم جلو نمونه برداریم گفتم حالا معجزه میشه گفتن سرطان بعد رفتم برا درمان گفتم فوقش بگن دارو ولی گفتن شیمی درمانی. و بعدش گفتم میگند یکم در میاریم ولی گفتند تخلیه هردوسینه دیگه شل کردم گفتم خدا بگم بهت زنده بمونمم حتما لجم میکنی میمیرم پس بزار نگم 😢😢😢😢😭😭😭ولی ازش گله دارم چرا بچه هامو بی مادر کرد دوتا بچه کوچیک میتونست قبل بارداریم ببردم من تسلیمم اینم نوشتم با چشم گریون برای خاطره زندگی همونطور که بخوایم پیش نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا از الان میگی دوتا بچت بی مادرشدن؟انشاءالله نمیشن.اونطوری نگو.ب امید خدا سلامت از عمل بیرون میای اینجا تاپیک میزنی.اونوقت منو تگ کن بیام تاپیکت .خبر سلامتیت رو ببینم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

ایشالا که خیلی خیلی زود سلامتیتو به دست میاری عزیزدلم و خدا بهت عمر با عزت و طولانی میده برا خیلی دعا میکنم ، خاله ی منم سرطان داشت خیلی هم وضعش بد بود بنده خدا ولی خوب شد و سر پا شده الان بالاسر بچه هاشه ، موهاش بلند شده و کاملا به زندگی عادی برگشته ، هرگز از خدا ناامید نشو عزیزدلم .

بغض کردم

الهی که حالت خوب بشه و بزرگ شدن بچه هاتو ببینی

ناامیدی برات سمه،اینجوری نگو

تروخدا وقتی عمل کردی و خوب شدی یه تاپیک بزن منو تگ کن باشه؟ذهنم موند پیشت

از شما بابت اینکه نظرتون مخالف نظر منه ولی برای اینکه وارد بحث و جدل نشیم ریپلای نمیکنی متشکرم💕.مذهبی نیستم و با خانوم های مذهبی که عقیده مشترک نداریم حرف مذهبی مشترک هم نداریم لطفا دست از ارشاد و راهنمایی بنده بردارید🙏.نسبت به تمام آقایون گارد دارم نه ریپلای کنید نه درخواست بدید.

لطفا لطفا انقد روحیتو نباز روحیه خیلی مهمه خیلیا سرطان دارن خوب میشن تو فامیل ما سینشم تخلیه کردن یدونه هم دختر داره الانم حالش خیلی خوبه

لطفا خودتو نباز و قوی بمون عزیزم میدونم سخته ولی خدا بزرگه بخاطر بچه هات قوی بمون🌟

خانم دکترم و عاشق اینم به همه کمک کنم🥰