2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی...عزیزم ایشون خشکی چشم هم دارن؟؟؟؟

نه عزیزم.ولی بعضی وقتا پوست صورتش خیلی خشک و قرمز میشه رفت دکتر پوست گفت رماتیسم پوستی گرفتی یه مدت هم موهای سرش یه قسمتش کامل ریخت دارو داد خوب شد بنظرم برای شما هم مرتبط به رماتیسم هس مطمئن باش

دخترم زندگیمه❤️
مواظب خودت باش اگه رماتیسم داری..زیاد دست هاتو داخل آب نزن سعی کن همیشه بدنت رو گرم نگه داری تو چای ...

من تستام منفی شده....ورم مفصل ندارم ....ام ار ای هیچی نشون نداده....چون بدنسازی هم کار میکنم موندم این درد چیه که ولم نمیکنه...

دوتا زانوم هست فقط ...شش ساله😐

من تستام منفی شده....ورم مفصل ندارم ....ام ار ای هیچی نشون نداده....چون بدنسازی هم کار میکنم موندم ا ...

اخی عزیزم خدا سلامتی بده..اگه شیراز بودی یه دکتر بهت معرفی میکردم عالی عالی

دخترم زندگیمه❤️
اخی عزیزم خدا سلامتی بده..اگه شیراز بودی یه دکتر بهت معرفی میکردم عالی عالی

بنظرت اگر رماتیسم باشه شش سال نباید علایم جدید بده؟؟؟؟دکترم گفت نه رماتیسمه نه لوپوس ..پس چیه...تشخیصم نمیتونه بده

میشه علائم مادرتونو بگین..چجوری شروع شد...با چه علائمی

بدنش خشک میشد نمیتونست حرکتشون بده...سردش بود..کلا نمیتونست کارشون انجام بده.البته مامانم رماتیسم مفصلی داره

دخترم زندگیمه❤️
ورم هم اره..پاهاش ورم میکرد جوری که نمیتونست کفش سابقش رو بپوشه.اره انگشتای دستش خشک میشد درد میکرد

انشالله که بهتر بشن....داروی رماتیسم تبریزیان رو بگیر....هفت روز...روز در میون طبق دستور بده مادر....من توی چند نفر دیدم موثر بوده