2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون در هر صورت بدون اینکه مرد امضا کنه نمیتونی طلاق بگیری حق طلاق کاملا یه چیز فرمالیته است  ف ...

اصلا چیز فرمالیته ای نیست ،حق طلاقی که همراه با وکالت نامه بلاعزل وصلح نامه باشه هرکاری میشه باهاش کرد البته مشروط 

احساس میکنم به اندازه گربه تو خیابون هم تو این کشور ارزش ندارم  دلم میخواد قانون اساسی رو بگیر ...

بله عزیزم،درسته خدای نکرده پای طلاق بیاد وسط بچه ای که خودمون به دنیا اوردیم و بزرگش کردیم هم برای به دست اوردنش باید خودمون رو به اب و اتیش بزنیم. جهازی که خودمون بردیم رو با هزار نامه و مامور اگر سالم مونده باشه ببریم بریزیم تو انبار هم قانون مشکل داره هم رسم و رسومات

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
جدا؟😳 اگه ازدواج مجدد کنه دیگه هیچی؟ 

اگه زن بخواد مهریه بگیره نمیتونه ازدواج کنه به محض اینکه طلاق رسمی شه مرد وظیفه دادن مهریه نداره اما مرد میتونه از دادگاه حکم عدم تمکین بگیره بره زن بگیره و هر چند وقتی مهربه زن اولی رو هم بده

چون در هر صورت بدون اینکه مرد امضا کنه نمیتونی طلاق بگیری حق طلاق کاملا یه چیز فرمالیته است  ف ...

عزیزم همکارم چند ماه پیش طلاق گرفت توافقی هم نبود دادگاه حکم طلاق داد همسر سابقش لج کرده بود تو جلسات نمی اومد زمان برد اما بعد از چند ماه قاضی به خانم اجازه داد خودش خودش رو مطلقه کنه

من همراه همکارم بودم خودش به جای زوج و زوجه امضا میکرد در حالیکه حق طلاق نداشت از قبل قاضی بهش این حق رو داده بود

جدا؟😳 اگه ازدواج مجدد کنه دیگه هیچی؟ 

عزیز زن بعد از ازدواج مجدد بازم مهریش رو می تونه بگیره. ولی همزمان نمی تونه از دو تا مرد بگیره یعنی تا زمانیکه از همسر سابقش مهریه میگیره دیگه نمی تونه بازم مهریه بذاره اجرا. حضانت با ازدواج مجدد باطل می شه

عزیزم همکارم چند ماه پیش طلاق گرفت توافقی هم نبود دادگاه حکم طلاق داد همسر سابقش لج کرده بود تو جلسا ...

درسته عزیزم زمان بره 

اما حق طلاق یعتی چی؟؟ 

یعنی بری بدون هیچ دوندگی طلاق بگیری 

دارم‌ میگم این حق طلاق فرقی نمیکنه در هر صورت باید این کارارو بکنه تا طلاق بگیره