2777
2789
زیبایی سهم شما از این دنیاست، با کمک محصولات ما آن را تجربه کنید بعدم نام،برند و قیمت محصول رو بنو ...

عزیزم میخوام به پیجی بنر با متن بدم. متنش مونده. منظورم یه محصول خاص نیست. توروخداااا زود یه چیز دیگه بنویس بدم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میخوام به پیجی بنر با متن بدم. متنش مونده. منظورم یه محصول خاص نیست. توروخداااا زود یه چیز دیگ ...

آهان متوجه شدم..

یه ویدیو با برنامه درست کن...

روشم بنویس،یه لحظه صبر کن!!میدونستید که آرایش اشتباه نه تنها زیبایی رو به شما هدیه نمی‌ده بلکه موجب میشه که بافت صورتتتون به طور وحشتناکی از بین بره؟

اما زیاد نگران نباشید

شما میتونید توی این پیج از انواع بهترین و با کیفیت ترین لوازم آرایشی مطلع بشید و اگه خواستید با قیمت هایی زیر قسمت بازار و ارسال رایگان سفارش بدید!(ارسالتون رایگان نیست اشکالی نداره،میتونی بعدا بگی رایگان مال خرید دویست به بالاست مثلا..)

عجبااااا همه چه گرگن خخخخخخ

وات د فاز؟چه گرگی عزیزم اینا تکنیکای فروشه. پس بنظرت فروشگاه ها چجوری باید محصول بفروشن وقتی تعریف و تبلیغ نکنن؟😐

در ضمن من درباره همه نظر نمیدم اما به شخصه تعریفی هم بکنم الکی نیست چون تمام‌محصولاتمو تست میکنم و استفاده میکنم،اول از کیفیت مطمئن میشم بعد میفروشم❤

وات د فاز؟چه گرگی عزیزم اینا تکنیکای فروشه. پس بنظرت فروشگاه ها چجوری باید محصول بفروشن وقتی تعریف و ...

خشگلم منظورم توهین نبود.خداروشکر شما انصاف داری.خیلیا باهمین تکنیکا اشغال میفروشن به مردم بیچاره

دوستت دارم خدا💞
خشگلم منظورم توهین نبود.خداروشکر شما انصاف داری.خیلیا باهمین تکنیکا اشغال میفروشن به مردم بیچاره

نه بابا به دل نمیگیرم.❤ در کل میگم همه این تکنیکارو انجام میدن که بفروشن😘 اصلا این دنیای کسبو کار یه چیزیه هااااا اصلا واردش میشی یه دنیایه برا خودش🤦‍♀️کسب درآمد خیلی سخته...

درباره حرفت هم کاملا موافقم،یه سریا واقعا انصاف ندارن...