2777
2789

سلام همونی هستم که تاپیک زدم 

برای پارتنر چتی انگلیسی 

ببینید گرامر مسلط هستم تقریبا 

میخوام فقط مثل دو تا دوست حرفای روزمره 

توی چت رد و بدل بشه 

زمان تعیین نمیکنم 

هر زمان فرصت داشتید جواب بدین 

فقط برام خیلی مهمه که طرف مقابل مسلط باشه و بتونه ایراداتم رو بگیره 

میخوام گوشم آشنا بشه 

مبتدی نیستم متوسط رو به خوب هستم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
سلام همونی هستم که تاپیک زدم  برای پارتنر چتی انگلیسی  ببینید گرامر مسلط هستم تقریبا&nbs ...

منم دیپلم زبان دارم 

تا حدی میتونم صحبت کنم

الانم دوره تربیت مدرس شرکت کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواین دوسه جمله انگلیسی بنویسین ببینیم میتونیم هماهنگ شیم یانه

عزیزم مرسی ک تو تاپیک قبلی جواب سوالم و داین،درآمد برام خیلی مهمه،پس ارزش نداره وقتم و بزارم،شما خودتون آموزشگاه تدریس میکنین؟ساعتی چقد میگیرین؟البته اگه دوست داشتین جواب بدین ممنون

عزیزم مرسی ک تو تاپیک قبلی جواب سوالم و داین،درآمد برام خیلی مهمه،پس ارزش نداره وقتم و بزارم،شما خود ...

جلسه ای حدودا ۲۰تومن

هرجلسه یک ساعت و نیمه

بحث رفت و آمد کلافگی هم هست

هرچقدرم عاشق کارت باشی بالاخره خسته میشی با درآمد کم

اموزشگاه های زبانم هریک و نیم تا دوماه حقوق میدن

سلام گلم ببخشید مزاحم شدم.‌..من میخوام زبانم به سطح b2 برسه بنظرت چیکار کنم چه منابعی بخونم؟ خودم خیلی گیجم نمیدونم سریال های اموزشی نگاه کنم یا کتاب بخونم..هدفم بیشتر تقویت مکالمه هست که خیلی توش ضعف دارم بنظرت چیکار کنم که زبانم یک دفعه رشد کنه؟ 

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

سلام گلم ببخشید مزاحم شدم.‌..من میخوام زبانم به سطح b2 برسه بنظرت چیکار کنم چه منابعی بخونم؟ خودم خی ...

سلام

کتاب American English File از سطح استارتر شروع میشه سطحی ک شما میخواید میشه Book2 هم مکالمه و لغت داره هم گرامر کامل و تمرین و لیسنینگ 

کتابی هس ک من تو کلاسام تدریس میکنم بسته به سطح زبان آموز 

اگر میتونید خودتون تهیه کنید بخونید در کنارش فیلم و لیسنینگ هم باشه 

اگرم بتونید کلاس برید ک چ بهتر اشکالاتتون رفع و اصلاح میشه و بیشتر صحبت میکنید

سلامکتاب American English File از سطح استارتر شروع میشه سطحی ک شما میخواید میشه Book2 هم مکالمه و لغ ...

خیلی ممنونم عزیزم🙏❤️

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم