2777
2789
عنوان

روش های طبیعی من برای زیبایی😍😁❣❣❣❣❣❣❣

| مشاهده متن کامل بحث + 25470 بازدید | 471 پست
یعنی اگ وازلین اضافه نکنم حله؟

نه عزیزم ربطی به وازلین نداره اگه روغن کرچکم بره توچشمت عفونت میکنه باید مقدار کمی بزنه که جذب اون ناحیه بشه همین

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما مواد و لوازم آرایشی استفاده نمیکنید ؟1 اونا هم از مواد شیمیایی و نفتی تولید میشه وازلین یکی ا ...

بهر حال از نفت  یه سری مواد دیگه  ساخته شده، بهش هم میگن روغن یا ژله نفتی،  

کسی بخواد وازلین  بماله روی پوست ، پوستش ممکنه خراب شه ، یا روی مژه ها وارد چشم میشه و ممکنه سلامت چشم رو تهدید کنه 

راستش من خیلیییی به ندرت آرایش میکنم اونم از برندهای گیاهی و بدون تست حیوانی ، رژ لب هم بدون سرب 

برای همین استفاده روتین از مواد شیمیایی رو اصلا درست نمیدونم ،یکیش همین وازلین ..

تاپیکت خوبه البته ، ممنون که زحمت کشیدی و تجربیاتت رو با ما در میون گذاشتی😘💝 مرسی عزیزم🌸

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

قبل از حموم رفتن  ی روز یا  چند ساعت  یکم بریز روی موهات و ماساژ بده

اوکی مرسی عزیزم 🌸 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

گفتم هشتی یعنی۸تی🤣

😂😂😂😜😜❤❤

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
بهر حال از نفت  یه سری مواد دیگه  ساخته شده، بهش هم میگن روغن یا ژله نفتی،    ک ...

ممنون عزیزم از اطلاعات مفیدی که در اختیارم گزاشتی

نمیدونم من چون از برنامه طبیب نت برداری میکردم اونجا دکترا توصیه میکردن منم استفاده میکردم ولی خب ازین به بعد سعی میکنم با دقت و محتاطانه جلو برم و مصرفمو کمتر کنم 

منم اصلا اهل آرایش و زیبایی مصنوعی نیستم برای همین سعی میکنم از روشای طبیعی به خودم برسم

ممنون عزیزمممم امیدوارم به دردت خورده باشه 😍😘

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
ماساژ خالی؟

اره من چون کف سرم چربه روغن نمی تونم بزنم ولی می تونین ازروغن یاجوشونده گیاهان هم استفاده کنین البته متناسب به پوست سرتون اگه اینستاگرام دارین یه سربه پیج haircare_sogandبزنین خیلی خوبه من خیلی چیزاازش یادگرفتم