2777
2789
عنوان

روش های طبیعی من برای زیبایی😍😁❣❣❣❣❣❣❣

| مشاهده متن کامل بحث + 25490 بازدید | 471 پست
عااالی مرسی عزیزم خیلی مفید بود واقعا❤👌 @atena1400     @shadiiiiiiiiii80   ...

من خودم زیبام😌😂

مرسی کولی ببخشید گُلی😁

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
من خودم زیبام😌😂 مرسی کولی ببخشید گُلی😁

😂بر منکر زیباییت لعنت

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂بر منکر زیباییت لعنت

جوونز😁😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

@سفیدبرفی2189  

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

اگه جوش میزنید عرق کاسنی بخورید جوشاتون خوب میشه ..واینکه اگه پوستتون منافظ بازی داره صورتتونو با آب داغ جوری که نسوزین بشورین بعدبلافاصله با آب سردبشورین اینجوری به پوستتون شوک واردمیشه منافظ بسته میشه..ماسک سفیده تخم مرغ وخیار هم برای لک وجوش وچروک عالیه..بخوربابونه هم خیلی خوبه..برای ازبین بردن چربی های بینی هم مقداری خمیردندان ودارچین را حالت خمیری کنید بمالیدروی دماغ تا خشک بشه بعدش بشوریدبعداز اون بینی کم حجمی خواهیدداشت فعلا اینارو داشته باشید تابعد🤪

اگه جوش میزنید عرق کاسنی بخورید جوشاتون خوب میشه ..واینکه اگه پوستتون منافظ بازی داره صورتتونو با آب ...

دمت گرم بانوی زیبا😂👌😍❤

اگه جوش میزنید عرق کاسنی بخورید جوشاتون خوب میشه ..واینکه اگه پوستتون منافظ بازی داره صورتتونو با آب ...

اون تیکه منافذ باز و چربی بینی عالی بود عزیزممممممممممممممممم  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
مغرور جذاب کی بودی تو شیطون پز.زیر.پوستی#  

جهت شوخی بود😁

زیبام دیگه حسودی نداره😌😂

مغرور جذاب کی بودی تو شیطون پز.زیر.پوستی#  

عشق منه خوشگل منه😍🙊

@shadiiiiiiiiii80  

قدرمو بدون شادی😎😜