2777
2789
عنوان

کیا سیگار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست

دوستان باشوهرم مشکل دلرم با خدا مشکل دارم چرا اینکارو بامن کرد خدا چرا عید فطر باید خونمون قهر باشه ناامید وغمگین باشیم 

مگه من یه ماه کاملو به امید این روز روزه نگرفتم چرا باید این روز حالمون خراب بشه 

دیگه دازم عقیدمو ازدست میدم دیگه نماز هم برام لزومیتی نداره

حالم خیلی خرابه ازبس تو اهنگا گیگن سیگار فور میکنم سیگار حال آدمو عوض میکنه ازجوی که هستم میام بیرون

چندیالت😑چقدر بچه ای

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فقط ی تلقینه ک سیگار حالتو خوب میکنه .دلت و روحت و ب خدا وصل کن ازته دل دعا کن .هروقت کسی واقعا از ته دلش خدارو صدا بزنه واقعا جواب میگیره .صلوات بفرست چندآیه قران بخون تادلت اروم بشه.

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..
این فقط ی تلقینه ک سیگار حالتو خوب میکنه .دلت و روحت و ب خدا وصل کن ازته دل دعا کن .هروقت کسی واقعا ...

همیشه دعا کردم اما خدا هیچ رویی به من نشون نداد همه ی روش برای پولدارا وقدرتمندا برای پدرشوهرم مادرشوهرم که خیلی به من ظلم کردند برای شوهرم 

دوستان باشوهرم مشکل دلرم با خدا مشکل دارم چرا اینکارو بامن کرد خدا چرا عید فطر باید خونمون قهر باشه ...

خدا ب ادم عقل و اختیارم داده😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
همیشه دعا کردم اما خدا هیچ رویی به من نشون نداد همه ی روش برای پولدارا وقدرتمندا برای پدرشوهرم مادرش ...

مطمئن باش پشت هر بدی خوبی هست .

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..