2821
2789
ما رسم نداریم فقط نوروز، حتی یلدا هم نداریم.

برای من عید قربان و یلدا و نوروز اوردن 

البته فقط نوروز خانواده همسرم اومدن چون کرونا هست و راه ها بسته بود ولی بقیشو خودش اورد همه چیز.ولی عید فطر هیچی☹️

ما رسم داریم خانواده شوهر شب یلدا ، عید فطر ، عید قربان ، نوروز به تازه عروس کادو میدن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من عید قربان و یلدا و نوروز اوردن  البته فقط نوروز خانواده همسرم اومدن چون کرونا هست و را ...

مهم نیست

اوقات خودتون رو تلخ نکنید.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بعللللله خاهرام عروسای ده سال دوازده سال پیشن

انققققققد نومزدی میاوردن ب هرمناسبتیییی من خرکیف

فطر هم داشتن اره

اکثریت دارن ی عده از سرمیکنن میگن رسم نداریم 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
مثلا چه کادویی میدن؟توخونه خودشون یا برای عروس میارن خونشون؟

طلا یا لباس یکم میوه شیرینی میزارن تو سینی میارن

برای حاجتم دوتا صلوات بفرستید💓😘 همیشه به قلبت گوش بده درسته که طرف چپ بدنته، ولی همیشه راستشو میگه ♥️
مثلا چه کادویی میدن؟توخونه خودشون یا برای عروس میارن خونشون؟

بیشتر طلا و لباس به خونه عروس میبرن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
این کروناهم شده بهانه براشون

اره

بعد مامانمم هرسال عید فطر یا هرعیدی میبره ب دختراش

چ برسع عروس ک باید نازشو بکشن و انجام بدن

همین الانشم برده مامانم ب نوهاش لباس .حلوا خوشمزه و شیرینی و اینجور چیزا

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792