2777
2789
عنوان

گشنمه شدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 97 پست
باهم صحبت کنین باحرف مشکلارو حل کنین با قهر و دعوا فقط وضع ازاینی ک هس بدترمیشه بنظر تموم مشکلات زن ...

فایده نداره اصلا فایده نداره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی از این کارا کردم ادمی ک پایه اش کجه کجه راهی نیست همش من بودم ی هفته نیست اشتی کردیم این تا ب ا ...

خوب گلم وقتی اینجوریه ببین قلقش چیه شما بهتر از هر کسی میشناسیش.بالاخره از یه راهی ج میده.رگ خواب هر کسی یه چیزیه.خودتم که میگی خونه پدرت جایی نداری.پس وایسا زندگیت رو درست کن

سعی کن پول جمع کنی واسه خودت خونه بخری اگ میدونی نمیسازی جداشو

دوتا زمین دارم یکمیم پول ک دست مامانمه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دوتا زمین دارم یکمیم پول ک دست مامانمه

خب پولارو بگیر برو خونه بخر طلاق بگیر و تمام حوصله داری همش جنگ اعصاب داشته باشی؟!؟!

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
خوب گلم وقتی اینجوریه ببین قلقش چیه شما بهتر از هر کسی میشناسیش.بالاخره از یه راهی ج میده.رگ خواب هر ...

این کلا بی رگه بخدا هر راهیو امتحان کردم نزدیک ب سه ماهه شاید دو بار رابطه داشتیم این حتی ب رابطه هم تن نمیده استوری کافه گذاشتم خون ب پا میکنه ک چرا گذاشتی میگه هرچی میخوای بزاری باید اجازه بگیری بعد برا بابا ننش عین مومه تو دستشون زورش میاد برا من 

وقتی باحرف حل نشه با قهرم اصلا حل نمیشه کلا یسریا زبون نفهمن هرچی بگی انگارب دیوارگفتی

دقیقااااااا با هم ک حرف میزنیم میگه تو غیبت کنی خبر چینی با این ک بچه من در حد ی بی بی چک بود کل خاندانش و خبر داده بود با این ک قسمش دادم هیچی نگه

زمیناتو بفروش یه خونه بخربرو تکی زندگی کن بچه رو هم بنداز سرش اون که انقد ادعای بچه نگه داشتن داره

در حد خونه نمیشن تقریبا سیصد تومنن

عزیزم خیلی راحت میخوای بری و به عواقبش فکر نمیکنی میدونی پشت سرت چه حرفها زده میشه.خونه هرکی بری نهایتش دوروز نگهت میدارن اونم با منت.نباید جا بزنی فک کردی فقط چند روزه.حرفه یه عمر زندگی هست.برو دوش بگیر اروم باش و منطقی و ارامش باشوهرت حرف بزن واشتی کن

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
بحث جاس هبچ جایی ندارم وگرنه من اگه از هرچی ببرم دیگه هیچ وقت نگاش نمیکنم ولی بچه هام بحثشون جداس کا ...

همین ماها که بچه داریم پاسوز بچه ها هستیم چون بدون اونا نمیشه .منم جایی ندارم اگه جدا بشم .خونه مادرم هس ولی واقعا حوصله اخلاقای اونو برادرمو ندارم.من اگه بچه نداشتم جدا میشدم خونه مادرمم نمیرفتم میرفتم سرکار وخوابگاه .ولی الان قضیش فرق میکنه بخاطر بچم خیلی گذشت ها کردم .چون شوهرم واسه بچم پدر خوبی هس.بعدم نگو بزنه ناکارم کنه مگه میتونه مگه حق داره  ‌یبار اگه خاست بزنه تهدیدش کن میری شکایتش میکنی شوهرمن میترسه از همچین چیزی

زندگی کمی مهربان باش😫
در حد خونه نمیشن تقریبا سیصد تومنن

تامیتونی پول جمع کن مهریه ات چقده ...مهریه اتم بزار اجرا بچه هارم بزا واسه خودش تابفهمه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️