2777
2789
عنوان

گشنمه شدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 97 پست
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اراستم میگیا ولی بمونم میکشمش بخدا بسکه ازش متنفرم حالم از این خونه بهم میخوره انگار ق ...

خیلی ناراحتی چند روزی باش سرسنگین باش

بزار تنها باشین هر دو

اعصابتون آروم شه

وقتی حالتون بهتر شد 

باهاش صحبت کن

مثلا من خودم حرفایی که نمیتونم رودر رو به شوهرم بگم رو براش تو تلگرام میفرستم اونم میخونه ج میده یا وقتی میاد خونه بقیش رو ادامه میدیم و درآرامش صحبت میکنیم.به خدا همه ی زندگیا از این مشکلات هست باید وایسی و درستش کنی عشقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اراستم میگیا ولی بمونم میکشمش بخدا بسکه ازش متنفرم حالم از این خونه بهم میخوره انگار ق ...

منم موقع دعوا هزار جور فکر به ذهنم میرسه ولی فکر که میکنم خونه مادرمم مثل همینجاس فرقی نمیکنه اینجا حداقل خونه خودمم وسربارنیستم .شما اگه واقعا شوهرت نکات خوبی نداره که گذشت کنی وبچهاتم دلت میاد بزاری پیشش جداشو وبرو پی زندگی خودت اونوقت هرکجا خاستی میتونی بری

زندگی کمی مهربان باش😫
چرا جدا نمیشی

اون وقت دیگه هیچ جایی ندارم هیچ جا قبل این ک این دوتا بچه باشه روی حرومشو نشون داد بابام اومده نشسته میگه برو خونت فردا روزی برای اینده داداش و خواهرت مشکل پیش میاد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من میخوام دهنم اب افتاد😩 نوش جانت

مرسی از صب هیچی نمیتونم بخورم فقط این پفک با لذت خوردم حتی ناهارمم نخوردم نمیدونم چمه 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

با این‌پول بری مشهد و قم کجا میری چی میخوری؟

نمیدونم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بحث گشنگی نیست بحث تهدیداشه میخواد بی عرضگیشو لا پوشونی کنه ی چند روز پیشم بچه از قرصایی ک همین مرد ...

باهم صحبت کنین باحرف مشکلارو حل کنین با قهر و دعوا فقط وضع ازاینی ک هس بدترمیشه بنظر تموم مشکلات زن و شوهرا بخاطر حرف نزدنه 

نکبت روانی عقده ای خونش تو سرش اتیش بگیره ب خونش تشنم

سعی کن ذهنتو آروم کنی 

متاسفانه اقایون درکی از احساسات خانم ها ندارن و فقط میخوان حرف خودشون ب کرسی بشینه 

تنفرت ازشوهرت بیشتر اعصاب و روانتو بهم میریزه 

بی توجه باش 

😊🎈
اون وقت دیگه هیچ جایی ندارم هیچ جا قبل این ک این دوتا بچه باشه روی حرومشو نشون داد بابام اومده نشسته ...

سعی کن پول جمع کنی واسه خودت خونه بخری اگ میدونی نمیسازی جداشو

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
خیلی ناراحتی چند روزی باش سرسنگین باش بزار تنها باشین هر دو اعصابتون آروم شه وقتی حالتون بهتر شد& ...

خیلی از این کارا کردم ادمی ک پایه اش کجه کجه راهی نیست همش من بودم ی هفته نیست اشتی کردیم این تا ب ابد نکبت هست بود خواهد ماند

مرسی از صب هیچی نمیتونم بخورم فقط این پفک با لذت خوردم حتی ناهارمم نخوردم نمیدونم چمه 

یکم پیاده روی کن گشنت میشه.

یکم برقص.  انرژی نداری حال فعالیت هم نداری. منم همینجوری ام.

https://www.goftino.com/c/pDGfQr
منم موقع دعوا هزار جور فکر به ذهنم میرسه ولی فکر که میکنم خونه مادرمم مثل همینجاس فرقی نمیکنه اینجا ...

بحث جاس هبچ جایی ندارم وگرنه من اگه از هرچی ببرم دیگه هیچ وقت نگاش نمیکنم ولی بچه هام بحثشون جداس کاش کاش کاش اون قفل از دستش در میرفت میخورد تو سرم تا زنده زنده آتیشش میزدن منم میمردم خسته شدم همه چی برام کج میفته همه چی

یکم پیاده روی کن گشنت میشه. یکم برقص.  انرژی نداری حال فعالیت هم نداری. منم همینجوری ام.

سرکارم نه میدونی چیه چندروز پریودم عقب افتاده کل سیستم بدنم انگار ریخته بهم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد