2777
2789
من با کسی نجنگیدم؛ شما اصرار به بحث دارید و من رو ریپلای کردید!  وگرنه من با استارتر صحبت ...

وجود خدا زیر سوال نمیره و الا باید کل فلسفه رو تعطیل کرد با این نظریه شما 

هر کس طبق فرهنگ و دینش اون قسمتی رو برمیداره که باهاش هماهنگی داره و الا تو فلسفه هن بارها خدا رد شده باید این علن رو کنار گذاشت؟

همسر اینده ایلان ماسک
خوب این هم یه جورایی شبیه صحبتهایی هست که تو ، برنامه زندگی پس از زندگیه، ببین مثلا بدها میگن اون دن ...

هرکسی ب چیزی اعتقاد داره و قابل احترامه

ایمان داشتن زورکی نیست

من میدونم ک هیچی نمیدونم.‌ فقط برام این اعتقاد قابل درکه

خواب هم تجلی افکارو احساسات و ناخوداگاه ماست

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن کلا روح و‌زندگی پس از مرگ بنظرم وجود داره.ولی خو خوشم نمیاد ک روحم بخاد بره تو ی حیوون☹️

شاید من بد توضیح دادم

خودت سرچ کن راجع بهش بخون

وقتی خدا میگه از خاکیم و ب خاک برمیگردیم فکرشو بکنی همین چرخه اس! از خاک گل آدم سرشته شد. از خاک گندم برآمد. آرد از گندم و از آرد نان. از همون گندم آدم خورد و نطفه تشکیل شد و انسانی به وجود اومد...وقتی میمیریم ب خاک سپرده میشیم و جذب همون خاک میشیم و از خاک گندم....

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تو کدوم سوره هست؟راجبش تحقیق کنم؟کاش دنیای موازی واقعی بود😍دلم میخاد برم😍

متاسفانه یادم رفت.. نمیدونم شاید سوره نسا.. باید کل قرانو با معنیش بخونی پیدا کنی🙈 شایدم بری اما حافظه ات فراموش میکنه.. فیلمهای کره ای زیادی ساختن

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
آخه کدوم بحث جانم؟  باور کن در اشتباهی من اصلا عصبی نیستم  فقط دارم جواب میدم همین  ...

اره تو تایپ لحن معلوم نمیشه معلومه خیلی با شخصیتی شماام ببخش اگر قضاوت کردم بوس بوس 😁😍😍

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
اره تو تایپ لحن معلوم نمیشه معلومه خیلی با شخصیتی شماام ببخش اگر قضاوت کردم بوس بوس 😁😍😍

شما لطف دارید عزیزم 

خواهش میکنم؛ من هم نتونستم درست منظورم رو برسونم. به هیچ وجه قصد ناراحت کردنتون رو نداشتم🌺