2777
2789
خیلی ادعاتون میشه  زیاد به دانیته هاتون تکیه نکنید بینگ بنگ بهترین نظریه اس حتی ایه هم در مورد ...

خانم محترم

من ادعام نمیشه و حرفی از خودم نمیزنم 

اگر در قران بحثی از انفجار باشه؛ ربطی به نظریه ی بیگ بنگ نداره 

طبق این نظریه خدایی وجود نداره! 

حالا خدا ر قران وجود خودش رو زیر سوال برده؟!!! 

کاش انقدر راحت  خدا رو به هر بی سروپایی وصل نمیکردید!

عه همون میشه ؟ اخه تناسخ نمیگه که دوتا ادم تو یه تایم مشخص تو دنیا هستن میگه وقتی مرد دوباره تو یه ت ...

تو یه مایه هاس.. حتی انیشتین هم معتقد بود... میگن واژه الست که تو قرانه مربوط به همون تناسخ و دنیای موازیه... منم مثل تو مخم قاطی کرد😂

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بودایی ها معتقدن روح بعد از مرگ در بدن موجود دیگه ای حلول پیدا میکنه. اگه طرف انسان خوبی باشه تو بدن ...

خوب این هم یه جورایی شبیه صحبتهایی هست که تو ، برنامه زندگی پس از زندگیه، ببین مثلا بدها میگن اون دنیا اعمالمون شبیه یه گرگ ترسناک اومد، و اونا که خوب بودن نه و پروندشون رو دادن و در راه نور وارد جایی زیبا شدن، من فکر میکنم تجربیات قابل استناد ترن ، تا فرضیه، اگه به اون برنامه یا برنامه های مشابه خارجیش اعتقاد ندارید، ساده ترین و بهترین تجربه خوابه

[QUOTE=190424377]من وارد این بحث نمیشم چون نمیتونم کامل صحبت کنم و ممکنه لغو کاربری بشم  من با ...

عزیز من 

فیلم با واقعیت فرق میکنه!! 

در برنامه های خارجی هم تجربه ای از تناسخ نیست و تجربه از پس از مرگ هست 

اگر تناسخ بود کسی تجربه ای از زندگی دیگر نداشت چون داشت در یکی دیگه زندگی میکرد! 

فیلم سینمایی رو میشه با تخیل ساخت 

ولی برنامه ی مثاحبه رو که نمیشه با تخیل ساخت! 

طرف بیاد چی بگه؟

خانم محترم  من ادعام نمیشه و حرفی از خودم نمیزنم  اگر در قران بحثی از انفجار باشه؛ ربطی ...

خانم محترم 

شما نمیتونی با همه ادما بجنگی هر نظریه ای یک سری اشتباهات داره 

ولی هنوز کسی نتونسته نظریه بهتر از بینگ بنگ ارائه بده 

حتی خیلی از مسلمانان این نظریه رو باور دارند 

همسر اینده ایلان ماسک
روح انسان میره تو بدن حیوان.احتمالا توهم‌ زدنن بودایی ها😅

😐🙄 خب هرکی ی اعتقادی داره!

این برای من ملموس تره!!

بهتر از عربان ک اعتقادی ب زندگی بعد از مرگ نداشتن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم اعتقاد نه که داشته باشم..میخوام راجبش'بدونم ..بدونم اصن هست نیست  

منشا اعتقاد به تناسخ برمیگرده به عرفان یهود و مبنای تمامی عرفانهای نوظهوره ، یعنی تمامی این عرفانهای موجود در جهان به تناسخ معتقدن 

علتش هم اینه که در دین یهود در تورات یک ایه هم  درمورده جهان بعد از مرگ نمی بینید ، همش حذف شده 

و برای امید دادن به پیروانشون که از بازخواست بعداز مرگ نترسید ، چون قرار نیست بابت گناهانتون جواب پس بدین ، چون دوباره به این جهان برمیگردین 

البته بحثش مفصله ، برمیگرده به ایستادن درمقابل قدرت خدا 

من خیلی کلی گفتم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
تو یه مایه هاس.. حتی انیشتین هم معتقد بود... میگن واژه الست که تو قرانه مربوط به همون تناسخ و دنیای ...

تو کدوم سوره هست؟راجبش تحقیق کنم؟کاش دنیای موازی واقعی بود😍دلم میخاد برم😍

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
عزیز من  فیلم با واقعیت فرق میکنه!!  در برنامه های خارجی هم تجربه ای از تناسخ نیست و تجر ...

من حس میکنم شما اومدی این تاپیک برای بحث کردن وگرنه امقد عصبی و با تعصب جواب نمیدادی و تو تاپیکی ک موضوعش و اصصصلا قبول نداری و میدونی کسایی میان ک قبول دارن وارد نمیشدی بجز برای بحث . 

مگه گفتن برنامه مصاحبه ؟ گف برنامه برنامه ام میتونه حتی یه فیلم باشه واقعا بحثی ندارم چون اخر نداره این بحث❤

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
خانم محترم  شما نمیتونی با همه ادما بجنگی هر نظریه ای یک سری اشتباهات داره  ولی هنوز کسی ...

من با کسی نجنگیدم؛ شما اصرار به بحث دارید و من رو ریپلای کردید! 

وگرنه من با استارتر صحبت کردم 

اون مسلمانی که ادعای مسلمانی داره و وجود خدا رو زیر سوال میبره مسلمان نیست! 

😐🙄 خب هرکی ی اعتقادی داره! این برای من ملموس تره!! بهتر از عربان ک اعتقادی ب زندگی بعد از مرگ ند ...

ن کلا روح و‌زندگی پس از مرگ بنظرم وجود داره.ولی خو خوشم نمیاد ک روحم بخاد بره تو ی حیوون☹️

یه چیز که حقیقت نداره درباره چیش برنامه بسازن

انقد دور از دلیل هست که اصلا ارزششو نداره برنامه براش بسازن...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
من حس میکنم شما اومدی این تاپیک برای بحث کردن وگرنه امقد عصبی و با تعصب جواب نمیدادی و تو تاپیکی ک م ...

آخه کدوم بحث جانم؟ 

باور کن در اشتباهی

من اصلا عصبی نیستم 

فقط دارم جواب میدم همین 

اگر اشتباها باعث ایجاد حس بدی در شما شدم شرمندم❤️

منم همینو میگم 

میگم اگر فیلم و تخیلی باشه که تخیلیه مشکلی نیست 

ولی اگر موضوع مصاحبه و حقیقت باشه؛ با امر محال نمیشه 

اصلا قصد‌جسارت نداشتم 

بازم معذرت میخوام اگر ناراحت شدید🌺