2777
2789
من اصلا نمیفهمم شما چی میگید؟!  دین اسلام چه ربطی به سینمای مزخرف ایران یا غرب داره؟!  ا ...

دقیقا جواب خودتو دادی گفتی دین قبول نداره گفتم سینمامون برا این پیشرفت نمیکنه چون دین ربطی به سینما نباید داشته باشه ما فیلم تخیلی نداریم فیلم بر اساس یه حرف یا اعتقاد غیر دین خودمون نداریم مثل عمین تناسخ فیلم درباره جهان موازی درباره زامبیا اصن اینا هیییییچ جن ک دیگ وجود داره دینمونم ب قول شما قبول داره اونم حتی یه فیلم قشنگ دربارش نمیسازن فقط موضوعای پیش پا افتاده و عادی ک خب همش دارن تکراری میشن . مشکل اینه ک دین از سینما جدا نیست دین از سیاست جدا نیست و کلا خودمدنو محدود کردیم برای فیلمامونم دیگ نمیتونن تخیل به کار ببرن چون ممکنه یه اصل دینی زیر پا گذاشته بشه واسه همین برا اینکه راحت بتونن مجوز بگیرن باید برخلاف سینمای دنیا فقط از موصووعای روتین استفاده کنن 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هرچیزی که بحثش هست درسته؟  اون احمقی که نظریه ی بیگ بنگ میده و کلا وجود خدارو زیر سوال میب ...

خیلی ادعاتون میشه 

زیاد به دانیته هاتون تکیه نکنید بینگ بنگ بهترین نظریه اس حتی ایه هم در مورد این انفجار تو قران داریم 

همسر اینده ایلان ماسک
منم اعتقاد نه که داشته باشم..میخوام راجبش'بدونم ..بدونم اصن هست نیست 

ولي با اين تجربيات پس از مرگ امكانش نيست انگار تو ارواح هر كدوم جايگاه خاص خودشون دارن ميشه گفت شايد تناسخ جسم بوجود بياد يعني بقاياي ما بعداز چندين سال با هم اميخته  بشه و خاطرات تكراري پيش بياد 

چقد مزخرف😑😅

🙄

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا آخه!؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اره 😀😀تناسخ همون دنیای موازیه😀

عه همون میشه ؟ اخه تناسخ نمیگه که دوتا ادم تو یه تایم مشخص تو دنیا هستن میگه وقتی مرد دوباره تو یه تاریخ دیگ بدنیا میاد ینی جهان دوتا نیست اونجا هست ؟ 🤔مغزم پیچید 😂

دقیقا جواب خودتو دادی گفتی دین قبول نداره گفتم سینمامون برا این پیشرفت نمیکنه چون دین ربطی به سینما ...

من وارد این بحث نمیشم چون نمیتونم کامل صحبت کنم و ممکنه لغو کاربری بشم 

من با جمهوری ، حکومت، مملکت و ... کاری ندارم 

من مسلمونم و دینم اسلامه 

برای من آیات و روایات حکمه نه چیز دیگه 

کاری به سینما هم ندارم 

ایشون در مرود فیلم سینمایی صحبت نکردن؛ من احساس کردم منظورشون برنامه مثل زندگی پس از زندگی هست با محوریت تناسخ! 

این لغوه

چون در این سبک برنامه تخیل جایی نداره 

باید تجربه ای باشه که عنوان بشه 

پس تجربه ی یک امر محال محاله

چقد مزخرف😑😅

یا  نیز شناخته می‌شود، اعتقاد فلسفی یا مذهبی است که ذات غیر فیزیکی موجود زنده (روح) پس از مرگ بیولوژیکی، زندگی جدیدی را به شکل فیزیکی یا جسمی متفاوت آغاز می‌کند. رستاخیز فرایند مشابهی است که در برخی ادیان فرض شده‌است، و در آن روح در همان بدن زنده می‌شود. در اکثر اعتقادات مربوط به تناسخ، روح به عنوان یک جاودانه دیده می‌شود و تنها چیزی که از بین می‌رود بدن است، یعنی با مرگ فرد، روح او به نوزاد (یا حیوانی) جدید تبدیل و انتقال داده می‌شود تا دوباره زندگی کند. اصطلاح انتقال به معنای انتقال روح از بدنی به بدن دیگر پس از مرگ است.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چقد مزخرف😑😅

به معنای تولد دوباره پس از مرگ است در آیین هندو به چرخهٔ زندگی و مرگ و انتقال روح از جسم مرده به جسمی تازه و تکرار زایش و مرگ گفته می‌شود. طبق آیین هندو این چرخه تا زمانی که روح از آلودگی‌ها، غفلت‌ها و نادانی‌ها پاک نشده‌است ادامه می‌یابد.

فلسفهٔ اعتقاد به به اعتقاد هندیان به کارما یا «قانون تاوان» بازمی‌گردد. بدین صورت که هندوها معتقد بودند که پاداش و عذاب در همین جهان رخ می‌دهد. اگر انسان در زندگی فرد نیکی باشد زندگی راحت‌تری خواهد داشت. سپس این سؤال مطرح شد که: «چرا افراد نیکی وجود دارند که زندگی آن‌ها سرشار از رنج است؟» در پاسخ به این سؤال فرضیهٔ تناسخ یا وازایش مطرح شد. که می‌گفت روح انسان پس از مرگ دوباره در قالبی جدید به این جهان بازمی‌گردد و نتیجهٔ اعمال زندگی‌های قبلی را در این زندگی می‌بیند. به این چرخهٔ زایش‌های مجدد نام تناسخ را داده‌اند

[QUOTE=190424377]من وارد این بحث نمیشم چون نمیتونم کامل صحبت کنم و ممکنه لغو کاربری بشم  من با جمهوری ، 

فک کنم حرفم واضح بود اینکه یکی اعتقاد داره یا ن اصن نباید تو موضوع برنامه های تی وی مهم باشه ک متاسفانه هست . برنامه میتونه حتی یک فیلم باشه