چرا باید در مورد یک امر محال و لغو برنامه ای ساخته بشه؟ اگر مسلمانیم؛ در دین ما کاملا واضح رد ...
همینه ک سینمامون انقد حوصله سر بره دنیا داره فیلمای اخرالزمانی میسازه زامبی میسازه و اوو و یه عالمه فیلم باحال بعد ما هنوز داریم کامرانی احضار میکنیم 😂😂
آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚♀️🌸
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
بودایی ها معتقدن روح بعد از مرگ در بدن موجود دیگه ای حلول پیدا میکنه. اگه طرف انسان خوبی باشه تو بدن شخص والاتری به عالم هستی برمیگرده تا جایی که به بالاترین حد ممکن برسه. اسم اونو یادم نیست. چیزی شبیه به ملکوت رسیدن و به خدا پیوستن. و اگر بد باشه به بدن پست تر و حتی حیوانات وارد میشه...
💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴