2777
2789
عنوان

ی لحضه بیاییننن

112 بازدید | 16 پست

مشکلات معده مثل نفخ و یبوست و اینا باعث تپش قلب میشن ؟ ی چند وقتیه تپش قلب دارم نوار و اکو هم دادم سالم بود  انگاری بعضی وقتا نبص داره معدم ۱۶ سالمه مداوم تپش قلبمو احساس میکنم تند نیست فقط احساسش میکنم

کم خونی ام میشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا من رفتم دکتر قانعی برا تنفسم بجا اینکه بهم قرص ریع و اینا بده همش قرص معده داد! الان تاز ...

دعا کن واسم زود خوب شم این ۵ ماهه اینطورم بیشتر هم موقع دراز کشیدن و استراحت 

ازمایش دادم نرمال بود ولی دست و پام سردن و بعضی وقتا نوقع بلند شدن سرم گیج میره استرس هم خیلی دارم

استرست تپش قلب میاره شاید منم مشکل قلبی داشتم استرس میگیرفتم تاپ‌تاپ  حسش میکردم ضربانشو

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خوب شدین الان؟

نه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792